Ben'de GOG'dan aldım.GOG sağolsun geçenlerde almıştım bitirdim oyunu sayesinde
Ben'de GOG'dan aldım.GOG sağolsun geçenlerde almıştım bitirdim oyunu sayesinde
Evet oyun gizlilik üzerine.
Hocam o absolution olanı bu yeniymiş şimdi baktımda epic kral adam yaBen'de GOG'dan aldım.
En iyi de demezsin buna :dDenemekte fayda var. En iyi gizlilik oyunu diyebilirim.
Öyle valla keşke Steam amca'da verse.Hocam o absolution olanı bu yeniymiş şimdi baktımda epic kral adam ya
Denemekte fayda var. En iyi gizlilik oyunu diyebilirim.
1 haftadır fena assasin creed odyseey sardım günde 8 saatim var heralde oyunun hala ortasındayım bu kadar mı sarar bi oyun ya. Öneririm hocam oynamadıysanız eğer.Dishonered
Aragami
Wolfestein The New order (Yarı gizlilik yarı çatışmalı)
Olmalarına rağmen 3 ünüde dayanamayıp bıraktım, sanırım gizlilik oyunları beni sıkıyor, ben oyunlarda hep agresiflik seviyorum .
1 haftadır fena assasin creed odyseey sardım günde 8 saatim var heralde oyunun hala ortasındayım bu kadar mı sarar bi oyun ya. Öneririm hocam oynamadıysanız eğer.
Yokmu bilenGrafikleri nasıl? Hikayesi sürükleyici mi? Oynanıs sıkıyor mu? Ne kadar yer kaplıyor? Kaç gb indirme yapıyor
Grafiğini bu sürümünü oynamadığım için bir şey diyemiyeceğim ama 2012 absolution oynadım harika grafikleri vardı. Hikayesi sürükleyici. Oynanıs sıkmıyor. Sessiz hareket çoğunluklu olarak sessiz temiz iş yapıyorsun. Bu hitman da depolama 50 gb yazıyor.Yokmu bilen