Hiveos u çalıştıramıyorum(yardım)

Zıncıraklı yılan

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
731
Öncelikle merhaba hiveos da hesap açıp binance hesabımızı hiveos a bağladık ekran kartını vs herşeyi ayarladık rufus ile hiveos u 16gb lik boş ve sağlam flash belleğe de yazdık ama anakart dan flash ı 1. olarak seçip çalıştırdığımızda sistemi açmıyor ve ekrana bir yazı veriyor yazının fotosunu almayı unuttum ama boot etmiyor maalesef geri windows yüklü olan disk den devam et gibi bir şey söyleyip windows u açıyor

En İyi Cevap
Size tavsiyem diski çıkarmanız yönünde olacaktır eğer m2 kullanmiyorsaniz sata bağlantısını çıkardığınızda diski görmeyecek ve usbden baslatmak zorunda kalacaktır bu durumun size avantajı ise herhangi bir kesintiden veya hiveos reboot işlemi sırasında tekrar windowsu açmasını engelleyecektir
USB'de 3 tane bölüm oluşturuyor.
Partition 1, 2 ve 3 var.
3. Partition olanı boot etmeyi dene.

USB'de 3 tane bölüm oluşturuyor.
Partition 1, 2 ve 3 var.
3. Partition olanı boot etmeyi dene.
tek bir adet gözüküyor onda da uefi yazıyor yanında da flash ın markası, kendi sistemimde denediğimde dediğiniz gibi 3 şekilde yazıyor anakartım b450m s2h modeli bu modelde sıkıntısız kullanıyorum ama asus m5a97 r2.0 anakart da dediğim olay oluyor

Size tavsiyem diski çıkarmanız yönünde olacaktır eğer m2 kullanmiyorsaniz sata bağlantısını çıkardığınızda diski görmeyecek ve usbden baslatmak zorunda kalacaktır bu durumun size avantajı ise herhangi bir kesintiden veya hiveos reboot işlemi sırasında tekrar windowsu açmasını engelleyecektir

En İyi Cevap
çok teşekkür ederim hocam dendik ve işe yaradı gerçekten sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,889
Üyeler
190,821
Son üye
lightofgod35
Geri