Merhaba. Masaüstünü satıp notebook alacağım. Performanslı olmasını istiyorum. İşlemlerimi hızlı yapabilmek kod yazarken intellisense nin akıcı olması ve derlemenin daha az bekletmesi için 12700h işlemci benim bütçeme en uygun seçenek görünüyor. 3060 Ekran kartı fp olarak bana uygun sanki. Ve 32GB DDR5 Ram bir model ile hem uzun vadeli kullanım hem de iyi bir performans olur.
Oyun amaçlı değil ve tasarımın sade olması önemli. Video encode ve edit işleri nadir yapacağım. CPU, GPU dan önemli. Fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için ekran kalitesi de iyi olsa güzel olur.
Bütçe 30k civarı.
Aklımda iki model var şimdilik.
www.garajonline.com.tr
Gamegarajın az fiyat farkına göre bariz üstünlükleri olsa da HP daha çok ilgimi çekiyor. Tasarım olarak ve pil olarak. Ekran kalitesini ölçme şansım olmadı ve nette pek bilgi yok ama HP daha iyi gibi.
Sizin yorumunuz nedir arkadaşlar ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
Oyun amaçlı değil ve tasarımın sade olması önemli. Video encode ve edit işleri nadir yapacağım. CPU, GPU dan önemli. Fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için ekran kalitesi de iyi olsa güzel olur.
Bütçe 30k civarı.
Aklımda iki model var şimdilik.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Gamegarajın az fiyat farkına göre bariz üstünlükleri olsa da HP daha çok ilgimi çekiyor. Tasarım olarak ve pil olarak. Ekran kalitesini ölçme şansım olmadı ve nette pek bilgi yok ama HP daha iyi gibi.
Sizin yorumunuz nedir arkadaşlar ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler.