dekont yok mu elinizde hocamMerhabalar. 951 TL hız cezası gelmişti e devletten ödedim. Ödeme işlemi başarılı dedi ve bir dekont gözüktü. Fakat ceza hala e devlette gözüküyor. Ödemenin başarılı olduğunu doğrulatabileceğim bir yer yokmu?
Var da gerekiyor mu?dekont yok mu elinizde hocam
e devletten geç kalkabiliyor kalmadığı zaman ilgili makamlara ulaşın dekontu kanıt olarak gösterinVar da gerekiyor mu?
Hocam zaten edevletten hiçbir zaman kalkmıyor. Benim daha önceki cezalarımda hala duruyor. Ben sadece ödenen cezayı sorgulatabileceğimiz bir site varmı diye sormak istedim.e devletten geç kalkabiliyor kalmadığı zaman ilgili makamlara ulaşın dekontu kanıt olarak gösterin
İnteraktif vergi dairesinden görebilirsinHocam zaten edevletten hiçbir zaman kalkmıyor. Benim daha önceki cezalarımda hala duruyor. Ben sadece ödenen cezayı sorgulatabileceğimiz bir site varmı diye sormak istedim.
Şöyle bir şey var hocam. Bankadan baktım provizyon olarak duruyor 700 küsür tl. Daha düşmemiş olabilir mi tam anlamıyorum da banka işlerinden.İnteraktif vergi dairesinden görebilirsin
Provizyon senin bankanla alakalı. Alacaklı tarafa geçmiştirŞöyle bir şey var hocam. Bankadan baktım provizyon olarak duruyor 700 küsür TL. Daha düşmemiş olabilir mi tam anlamıyorum da banka işlerinden.
İnteraktif vergi dairesinden ceza sorgulama yapacağım değilmi?Provizyon senin bankanla alakalı. Alacaklı tarafa geçmiştir
tam 1 sene orda kalacakMerhabalar. 951 TL hız cezası gelmişti e devletten ödedim. Ödeme işlemi başarılı dedi ve bir dekont gözüktü. Fakat ceza hala e devlette gözüküyor. Ödemenin başarılı olduğunu doğrulatabileceğim bir yer yokmu?
Hala gözüküyor hocam. Sorgulama yapınca 700 tl gözüküyor.Provizyon senin bankanla alakalı. Alacaklı tarafa geçmiştir
Orada kalmasında bir sorun yok ödeme işleminin başarılı olduğunu nasıl doğrulayabilirim onu merak ettim sadece.tam 1 sene orda kalacak