Comnet'i düşünebilirsin. 109 liraya 100 Mbps veriyorlar.öneriniz varmıdır başka sağlayıcı
sen anlarsın gri bey profilinize baktım devamlı sağlayıcı ile ilgili paylaşımlar yapıyorsunız165 TL Turk Telekom iyi fiyat bence.
Comnet'i düşünebilirsin. 109 liraya 100 Mbps veriyorlar.
vdsl'e göre gayet iyi.129 TL ödüyorum sözleşmem biticekmiş 12 gün sonra 165TL gibi bir fiyata 100mbps de kalabileceğimi söylediler öneriniz varmıdır başka sağlayıcı yoksa kalayım mı ?
Alıntıyı görüntüle
Paket loss normal değildir başka bir bilgisayar varsa onda aynı sorun var mı ?yorumlarınız için teşekkürler comneti bu aralar çok duydum. birde bir problemim var 2 gündür cs go ve valorantta paket losum %35 lere cıkıyor 40 saniyede bir sebebi nedir ? her şeyi yaptım lakin düzelmedi. genel bir problemmidir acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
++++++
sen anlarsın gri bey profilinize baktım devamlı sağlayıcı ile ilgili paylaşımlar yapıyorsunız
=altyapıEvde gıbırnet kullanıyorum sorun yok 100/8 paket 110 lira
işte kablonet kullanıyorum 100/20 paket 200 lira
ikisi de sorunsuz öneririm
Bilmiyorum valla. Ben Comnet'teyim. Adana'da Valorant oyununda sabit 22 ping alıyorum. Senin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. Yurtdışı oyunlarında ise max 60 ping alıyorum.sen anlarsın gri bey profilinize baktım devamlı sağlayıcı ile ilgili paylaşımlar yapıyorsunız