Neler Yeni

Laptop için Hızlı Harici SSD Tavsiyeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Ferit Koç
Laptopta oyun oynamak için ek harici ssd almak istiyorum oyunları hızlı okuyup açmadı önemli, 512GB işimi görür f/p olursa da güzel olur.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak
bunu önerdigim için linç atanlar gelebilir ama f/p olarak yd'dan kodak ssd temu alabilirsin 15 gune gelir oatalama (512gb model bitmiş )

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak
öyle bakarsak monster laptop üretiyordu ama sonrasındabaska markalardan toplama yaparak anakartına logo basarak kasa satmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Ferit Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sata ssdlerin genel olarak hızı oyle
Trendyolda bir tane 512gb harici ssd görmüştüm 1000mbps ama bu attığının iki katı fiyatı işte hızlı ve daha uygun fiyatlı bulamaz mıyım acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Ferit Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak
m2 sdd bu boylede olabilir ama benim sana önerim eger laptopunda hangi ssd slotu varsa onu alıp içine takıp kullanman

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Ferit Koç
m2 sdd bu boylede olabilir ama benim sana önerim eger laptopunda hangi ssd slotu varsa onu alıp içine takıp kullanman
laptopum da bir ssd birde hdd var ssd de yar kalmdığı için hdd ye oyun yüklüyordum ama aşırı yavaş olduğu için bu yöntemi kullanmak istedim ama eğer öyle bir imkanım varsa onu da yaparım yer olup olmadığına nasıl bakarım?

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak
laptop modelin nedir ve bilgisayarında kaç tane disk takılı

Top Bottom