alperferitkoc
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Laptopta oyun oynamak için ek harici ssd almak istiyorum oyunları hızlı okuyup açmadı önemli, 512GB işimi görür f/p olursa da güzel olur.
Kodak en son pil üretiyordu.bunu önerdigim için linç atanlar gelebilir ama f/p olarak yd'dan kodak ssd temu alabilirsin 15 gune gelir oatalama (512gb model bitmiş )
Hızı 550/mbps gözüküyor çok yavaş değil mi?bunu önerdigim için linç atanlar gelebilir ama f/p olarak yd'dan kodak ssd temu alabilirsin 15 gune gelir oatalama (512gb model bitmiş )
sata ssdlerin genel olarak hızı oyleHızı 550/mbps gözüküyor çok yavaş değil mi?
Trendyolda bir tane 512gb harici ssd görmüştüm 1000mbps ama bu attığının iki katı fiyatı işte hızlı ve daha uygun fiyatlı bulamaz mıyım acabasata ssdlerin genel olarak hızı oyle
harici m2 ssd mi yoksa sata ssd miTrendyolda bir tane 512gb harici ssd görmüştüm 1000mbps ama bu attığının iki katı fiyatı işte hızlı ve daha uygun fiyatlı bulamaz mıyım acaba
Kablolu taşınabilir harici ssd diye geçiyor ilanındaharici m2 ssd mi yoksa sata ssd mi
laptopum da bir ssd birde hdd var ssd de yar kalmdığı için hdd ye oyun yüklüyordum ama aşırı yavaş olduğu için bu yöntemi kullanmak istedim ama eğer öyle bir imkanım varsa onu da yaparım yer olup olmadığına nasıl bakarım?m2 sdd bu boylede olabilir ama benim sana önerim eger laptopunda hangi ssd slotu varsa onu alıp içine takıp kullanman
monster abra a5 ama eski bir model, c ve d diski kurulu eğer sorduğun o iselaptop modelin nedir ve bilgisayarında kaç tane disk takılı