Neler Yeni

HIZLI KİLO VERME TAKTİĞİ

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Hocam şu anki kilon da önemli misal 150 kiloysan 2 haftada 10 kilo verilebilir lakin 90 kiloysan 80 e düşmek çok zor. Bol su iç az karbonhidrat orta seviye protein al ( kilonu boyunu yağ oranını bilmiyorum). Ağırlık idmanı yapabiliyorsan zorlamadan yap üstüne kardio yap. Tartıda ciddi kilo kaybedersin lakin gözlerinin altı çöker ortalama 10 kiloda 4 kilo net kastan kaybedersin halsizlik ağrılar vb. Bir ton bela musibet çabası. Keyfin bilir.

Raiden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mercan
Her ay 1 hafta yaparım su orucu bana iyi geliykr
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 haftadan sonra tabi o 1 haftada vücuttaki ödeme bağlı ödem azsa 5 günde olabilir vücut ilk 3 gün zorlanır alışma için sonra hič açlık çekmezsin ben yemek videoları izlerdim acıkmazdım 1 haftadan sonra hafif spor koyarsan iyi olur ben ilk günden itibaren spor yapıyorjm su orucunda daha hızlı veriyorsin
su orucunu nasıl bozuyorsun sıvı besinler tüketerek değil mi?

Mrphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Raif Berke Yılmaz
Arkadaşlar selam,

Sağlıksız olması önemli değil.
2 haftada 10 kilo verebileceğim bir yöntem lazım.15 gün değil 14 gün olması gerekiyor. Gerçekten gurur meselesi ve sağlıksız olmam inanın zerre önemli değil şuan benim için. Basit bir iddia için değil gurur meselesi. Bütün sorumluluk bana aittir. kafayı kırdım açıkçası her türlü öneriye açığım.

Şunu yap çok hızlı kalori yakarsın diyeceğiniz bir şey varsa da yazabilirsiniz.

hani 2 hafta boyunca bayılma eşiğine gelene kadar aç kalmayı planlıyorum ciddiyetimi hesaplayın diye söylüyorum :D
kankam hızlı kilo vermek diye bişey yok az yiyip çok hareket edersen kilo verirsin ayrıca ne şartlarda olursa olsun sağlıklı şekilde 2 haftada 10 kilo veremezsin spor emek ister

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
L Carnitine yağ yakıcı kullan,
Cardio yap
Günde 4-5 öğün yağsız tavuk göğüsten salata ye

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Deniz Bey
Ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz, her işin rajonu vardır bununda diyetisyen ve spor en olması gereken zayıflamadır aksi sıkıntı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hızlı kilo verme taktiği yemeyeceksin. Ben yaptım. 12 kilo verdim. Sonra geri aldım. Tamamen salatalık, domates ve diğer yeşilliklerden oluşan bir menü vardı. Her gün aç uyurdum.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar selam,

2 haftada 10 kilo verebileceğim bir yöntem lazım.15 gün değil 14 gün olması gerekiyor. Gerçekten gurur meselesi ve sağlıksız olmam inanın zerre önemli değil şuan benim için. Basit bir iddia için değil gurur meselesi. Bütün sorumluluk bana aittir. kafayı kırdım açıkçası her türlü öneriye açığım.

hani 2 hafta boyunca bayılma eşiğine gelene kadar aç kalmayı planlıyorum ciddiyetimi hesaplayın diye söylüyorum :D
Spor da yapman lazım fakat 1 2 hafta hiçbir şey yemeden ağır antrenmana girersen bayılırsın muhtemelen. Bir akrabam da karaciğer hastalığı vardı doktor öleceksin demişti. Adam 3 hafta açlık yaptı tamamen iyileşti. Yani aç kalmanın çok faydaları da var. Sadece su içerek 2 3 haftalık bir açlık yapabilirsin

Spor da yapman lazım fakat 1 2 hafta hiçbir şey yemeden ağır antrenmana girersen bayılırsın muhtemelen. Bir akrabam da karaciğer hastalığı vardı doktor öleceksin demişti. Adam 3 hafta açlık yaptı tamamen iyileşti. Yani aç kalmanın çok faydaları da var. Sadece su içerek 2 3 haftalık bir açlık yapabilirsin
Tabii ben bir doktor değilim doktor eşliğinde yapın

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar selam,

Katlanabilir bisiklet al tempolu bir şekilde yarım saat sürsen bi deri bi kemik kalırsın bir kaç güne

Coolpanda

80+ Silver
Sadece 1kg yağ yakmak için yaklaşık 7000 kalori açık oluşturmanız gerek ama bu 15 gün gibi bir sürede hemde kilolarca yağ yakmak imkansız, yani yağ yakarak kilo kaybetme fikrini eliyoruz. Karbonhidrat ve tuz almazsan ve bol su tüketirsen hızlıca ve nispeten daha sağlıklı bir şekilde kilo kaybedersin. Karbonhidrat alımını birakarak kaslarındaki glikojen depolarını boş bıraktığın için kilo kaybedersin. Tuz alımını birakarak ve bol su içerek vücudundaki fazla ödemden kurtulabilirsin. Bunun dışında sağlıklı protein kaynaklarını tüket. Başına geleceklerden sorumluluk kabul etmem ona göre uzman falan da değilim hobi amaçlı edindiğim bilgiler. :)

Son düzenleme:

Cortex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Alperen Açıköz
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara teşekkürler. Sağlığa dem vuran arkadaşlara da teşekkürler iyi niyetiniz için ama ben bunları göze alarak açtım konuyu zaten. İlgilnen arkadaşlara teşekkür edeiyorum, 14 günün sonunda unutmazsam buraya yazacağım durumu tekrar.

Ellsy

80+ Bronze
Arkadaşlar selam,

Su diyeti

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Arkadaşlar selam,

2 Haftada vereceğin kilo yağdan çok vücuttaki suyu atar,kas kaybedersin.
Uzun sürede yağlı bir zargana olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,317
Üyeler
165,666
Son üye
cihan3232
Top Bottom