Hızlı Okuma (FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ)

Reaksiyon skoru
7
Selam ben selin. Uzun zamandır üzerine çalışılan bu blogu devir alıp bitirmeye çalışıcam. Bir göz atıp inceler misiniz. Fikirleriniz çok önemli..

Umarım yorul yapulmadan unutulup gidilmez

Yazarken biraz heyecanlanmışsınız gibi çok samimi hoş ama, gereksiz detaylara girmeden daha sade bir dille yazsanız daha iyi olur.
Açık konuşmak gerekirse konuyu aratıp bu siteyi görsem sonuna kadar okumazdım.

Selam ben selin. Uzun zamandır üzerine çalışılan bu blogu devir alıp bitirmeye çalışıcam. Bir göz atıp inceler misiniz. Fikirleriniz çok önemli..

Blogdan çok yazımdaki hatalar sinirimi bozdu okumuyorum (!)

Yazarken biraz heyecanlanmışsınız gibi çok samimi hoş ama, gereksiz detaylara girmeden daha sade bir dille yazsanız daha iyi olur.
Açık konuşmak gerekirse konuyu aratıp bu siteyi görsem sonuna kadar okumazdım.
Bunu dikkate alıcam. not ettim:Gereksiz tedaylar azaltılmalı..
yorumun için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blogdan çok yazımdaki hatalar sinirimi bozdu okumuyorum (!)
Kesinlikle haklısın. İlk yapacağım iş tüm yazıları editörden geçirmek.
Okumaktan soğutacak kadar çok varsa, kötü... bu yorum için de teşekkür ederim.

Bunu dikkate alıcam. not ettim:Gereksiz tedaylar azaltılmalı..
yorumun için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle haklısın. İlk yapacağım iş tüm yazıları editörden geçirmek.
Okumaktan soğutacak kadar çok varsa, kötü... bu yorum için de teşekkür ederim.
Yazım yanlışları düzeltilirse daha iyi olur onun haricinde yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi okudukça boğuluyor insan başlarda özetlenip nelerin olacağını çok kısa olmasada anlatılıp konuya başlandığında hafif özet hafif detay tarzında anlatılırsa okuyucunun sıkılması sağlanırsa daha iyi olur elinize sağlık

blog yazilarinin samimi bir sohbet diliyle yazilmasi cok hos olmus sanki evime bir misafir almisim da karsilikli konusuyoruz gibi ve bu samimiyetin biraz yogun oldugunu dusunuyorum ama cok da rahatsiz oldugumu soyleyemem, ben yazar ile bag kurdugumu hissettim

birkac sayfa ilerledikten ve goz attiktan sonra komple butun sayfalari kapattim cunku cok fazla yazim hatasi var ve fark ettim ki ben bunlar yuzunden gercekten okumakta zorluk yasiyorum, yazim hatasi, imha hatasi, ek hatasi, kelime hatasi... her sayfada ortalama 20-25 tane hata cikinca butun hevesim kaciyor... mesela ''aşşağıdaki'' kelimesi yanlis olmasina ragmen o kadar sık kullanilmis ki muhtemelen dogrusunu sen bile bilmiyorsun ve bunlar hem bloguna guvenilirligi azaltiyor hem de okumayi bir hayli zorlastiriyor

ben bu blogu kaydediyorum yine de ileride tekrar bakip bir goz gezdiririm artik ^^

Blogunuz var ve yazım kurallarından bi' habersiniz. Vallahi okumadım. En azından arada bir virgül kullanmayı deneyebilirsiniz.

Yazdığın metindeki, üslubun,noktalama işaretlerin,sözcük kullanımın, bana çok ama çok kötü geldi.Metnin neredeyse tamamında 1 cümlede anlatılabilecek durum satırlarca betimlenerek,örneklenerek anlatılmış.Ben hiç beğenmedim.

Tüm yazılanları tek tek okudum. Her yazılanı dikkate alıcam.. Teşekkürler..
Hala fikirlerinizi bekliyorum.. Her şeye açığım

Bunu okuyup uygalayıp dakikada 1000+ kelimeye çıkınca bürünceğimiz kişilik:

Ben hızlıdan da hızlı süratliden de süratliyim ben şimşeğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,889
Üyeler
183,026
Son üye
mege.
Geri