5 yaşında ki çocuğun yazdığı yazıdan hareketle bu hıza ulaşabilmen mümkün değil.

Hayatımda bu kadar gereksiz bir metin okumadım."Merhaba" yazan yazar oluyor,nitelik yerlerde sürünüyor.
Sık sık buraya gelip, yapılan eleştirilerden hareketle, yanlışları düzeltmeye, eksikleri gidermeye çalışıyorum.
"
5 yaşındaki" sözünün beni işaret ettiğini fark ettim. SANA ŞÖYLE ÖZETLEYEYİM. BELKİ O ZAMAN ANLARSIN.
İnsan öğrenim hayatı boyunca, daima kendinden yaşça büyük birinden eğitim almıştır. İlk okul hayatını düşün, beni anlarsın. Bu yüzden öğrenim süreci boyunca bize eğitim veren kişinin bilgi sahibi olduğunu biliriz ve buda bizde saygı ve itaati hissini uyandırır.
Alışıla gelmiş düzen böyle ve insan tabiatı bunun dışına çıkamaz. 5 yaşında iken ateşle oynamaman gerektiğini 5 yaşındaki arkadaşın değil, annen baban sana öğretir. Lisede tarih dersini yaşıtın birinden değil, hocandan öğrenirsin.
18 yaşında ehliyet kursunda yaşıtın sana ders vermez.
Dolayısıyla bu zamana kadar hangi alanda eğitim almak istersen, o alanda senden daha deneyimli ve bilgi sahibi biri vardı.
Ve Yaşça büyük !!
Hızlı okuma konusunda bu bloğu
eleştirmeden önce içeriğine ve sana ne verdiğine bakman gerekirdi.
Samimi ve arkadaşça bir diyaloğu öncelikli olarak benimseyen yazım dili sana tecrübesiz gözüktüyse bu senin hatan. Açtın, biraz okudun, sonra gelip MERHABA yazan kendini yazar sanıyor dedin. Bence ayıp.
DİP NOT: BU BLOĞU İLK YAZAN VE BİTİRMEYE FIRSAT BULAMAYAN KİŞİNİN YAYIMLANMIŞ İKİ ROMANI VAR. Bir sohbet esnasında "Senin yaşlarındayken bir blok yazmıştım hızlı okuma konusunda..." dedi ve bu bloğu ben bitirmek için onu ikna ettim.
Çok net emin olabilirsin ki, 5 yaşındaki konuşma üslubu, resmi üslupdan kat be kat daha etkili...
saygılarımla...