O fiyata imkansiz en az 200 tl lazimAmazon indirimlerinden olabilir 100tl alti
Anladım sağolO fiyata imkansiz en az 200 TL lazim
Bence bunu alin bu fiyata cok iyiAnladım sağol
Elimde 15w evde dönüşümlü kullanıyoruz 15w hızlı şarj ediyor 25w süper hızlı şarj ediyorBence bunu alin bu fiyata cok iyi
15w ile sarj ediyor , ben bundan once 15w kullaniyordum , 1 ay once 25w olani aldim 200tl verdigime pisman oldum ikisi arasinda sadece 13 dk sure fark var , bence bunu alin hem de saticisi amazon
Ben sana soyle soyleyeyim 15w ile 25w arasinda sadece 13dk sarj suresi var bence benim attigim amazon saticili 15w olani al , 13 dk icin degiyor diyorsan 200 tl olani al ( m52 telefonda denedim sadece 13 dk var )Elimde 15w evde dönüşümlü kullanıyoruz 15w hızlı şarj ediyor 25w süper hızlı şarj ediyor
200 Tl 25w için çokmuş dediğin gibi değmez ben daha ucuz bekliyordumBen sana soyle soyleyeyim 15w ile 25w arasinda sadece 13dk sarj suresi var bence benim attigim amazon saticili 15w olani al , 13 dk icin degiyor diyorsan 200 TL olani al ( m52 telefonda denedim sadece 13 dk var )
Bence attigim 15w lik olani alin bir daha kolay bulunmaz o fiyata200 TL 25w için çokmuş dediğin gibi değmez ben daha ucuz bekliyordum
Görmüştüm bunu maalesef kablo girişim usb yinede tesekkurler156 TL'ye alabileceğin en iyi adaptör:
Girişi type-c yalnız dikkat edin elinizdeki kabloyla uyumlu mu değil mi diye.