Neler Yeni

Hızlı Ve Öfkeli fanları buraya

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Gençler sizce Hızlı ve öfkeli 9 da Han nasıl geri geliyor? Yani Shaw Han ın arabasını aleve verdiği halde Han 9. filmde geri geliyor. Fragman yayınlandıktan beri düşünüyorum acaba nasıl kurtuldu diye. Sizin görüşlerinizi merak ettim. Bakalım ortaya nasıl teoriler çıkacak 😂

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Süpermen kurtarmış.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Nasıl toparlicaklar bilmiyorum ama ben Paul Walker rolü için Cody Walker olmasını bekliyordum, en azından ölse bile film serisini bitirene kadar kardeşi oynasa :(.

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl toparlicaklar bilmiyorum ama ben Paul Walker rolü için Cody Walker olmasını bekliyordum, en azından ölse bile film serisini bitirene kadar kardeşi oynasa :(.
Keşke... 😔

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
film lan bu. kafana taktığın şeye bak. adamlar binaların üstünden nasıl uçuyor demiyon bunu mu soruyon

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bence filmde abartı olan daha fazla şey var. Mesela mıknatıslı bir uçakla havada +150 km/h hızda Ford Mustang Shelby yakalıyorlar.
Ya da farklı bir arabayla bungee jumping de yapıyorlar.
Han için de bir hikaye uydurmuşlardır illa ki. Ne bileyim yanmıştır ama hastanede kurtulup tedavi görmüştür, deri nakli filan yapılmıştır.

YASOGRALL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
yasin emre ovalı
çok sevdiğim bi film serisi ama dünyayı kurtarmaya başladıktan sonra biraz bozuldu gibi geliyor.

Top Bottom