federalper
80+ Silver
Ben bütün ticaretlerimi öyle yapıyorum yurt içi ile 28 e geliyor bedava benceO zaman dediğim gibi yapın kargo 28 e geliyor
Ben bütün ticaretlerimi öyle yapıyorum yurt içi ile 28 e geliyor bedava benceO zaman dediğim gibi yapın kargo 28 e geliyor
Diğer hesabımdan aldığım 2 mizar da bugün dağıtıma çıktı bazıları dün bazıları bugün düşer büyük ihtimalle kolay gelsineBenim kolay gelsine dün düştü hatta şuan dağıtımda gözüküyor
Çok ses yapıyor hocam ama bence sen gelmesini bekle cherryler öyle çok ses yapmıyor diğerlerine göreAslında 2 durgod hades mavi switch yolda ama çok ses yapıyor diyorlar
Valla ne yalan söyleyeyim gözüm korkmuştuMavi switch benim çok hoşuma gitti. Sarı switch var ama ben mavi yi kullanıyorum. Rahatsızlık vereceğiniz biri yoksa güzel. Bide mekanik tuşlara alıştım , bazen membran klavyedeki nümerik tuşları kullanmam gerekiyor berbat bit his ya, bunca yıl nasıl kullanmışım diyorum.
Hocam gözünün korkacağı bir şey yok öyle klasik türk milleti blacke çok ağır diyorlar maviye çok sesli bütün apartman inliyor diyorlar sen aç kullan bak beğernirsen kullanırsınValla ne yalan söyleyeyim gözüm korkmuştu
Diğer hesabımdan aldığım 2 mizar da bugün dağıtıma çıktı bazıları dün bazıları bugün düşer büyük ihtimalle kolay gelsine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok ses yapıyor hocam ama bence sen gelmesini bekle cherryler öyle çok ses yapmıyor diğerlerine göre
h.o
Sağ ol Seyf kankam
Hayırlı olsun, hades te yön tuşları da doğrudan varmış daha kullanışlı bence
O %68 mi %75 mi ne ise o klavye işteHayırlı olsun, hades te yön tuşları da doğrudan varmış daha kullanışlı bence