Önceden aldın mı knkBenim siparişim iptal edildi. Bir hanenin ihtiyaç sınırını aşıyormuşum. Yeni hesap açıp demiştim dünden beri 2. iptal Ne yapmalıyım?
Hocam TKL arıyorum diğerinden aldım teşekkür ederimbende alışveriş onaylama kısmındayım isterseniz alabilirim size 1 tane ekledm
Sahibinden falan mı aldınBizim 500tl verdiğimiz klavyelere millet 250 TL veriyor nalet olsun bu hayat
borç verecekte yok işte200 300 TL değil mi normalde satsan daha fazlası eder borç harc al bence
Şuan zarardamiyim kaardami onu söyle reis1 tane aldığın için. 2 tane alsaydın 2 tanesi 257 liraya geliyordu.
Yok la suanki fiyatlar indirimli farkındaysan yüzde 60 indirim diyor. Eu gamingden o fiyatlara aldık bizSahibinden falan mı aldın
kar kankaŞuan zarardamiyim kaardami onu söyle reis![]()
Karın zararı diyebilirsinŞuan zarardamiyim kaardami onu söyle reis![]()
Bileydim 2 adet eklerdim 2 adet stokta var yazıyordu ama silinip geliyordu anca 1 adet aldım kaca okuturum bunu?Karın zararı diyebilirsin![]()
Bankada internet alışverişini kapattım şuan ödeme reddetti ama 1 gün süre vardı şimdi stoga tekrar girse aynı satıcıdan 2 adet olarak tamamlasam olurmu?Karın zararı diyebilirsin![]()