Yan 3500 3600 felan özellikler de fena durmuyor IPS 1ms ama ghosting ilişik sızması ölü pixel bakımından ne olur dusundururexalibur tavsiye etmiyorlar hp omen ve lg var lg güzel gibi bende düşünüyorum fiyatıda iyi
Gn60r ve gn65r modeli arasındaki fark nedirexalibur tavsiye etmiyorlar hp omen ve lg var lg güzel gibi bende düşünüyorum fiyatıda iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi baktım en gözde görülür farkı 60nr olan pivot degıl 65 olan pivot özellige sahip.Gn60r ve gn65r modeli arasındaki fark nedir
Dostlar ben LG Alacam ne olacaksa olsun deyip çünkü 3500 TL baya uygun HP 4700 felan gigabyt da aşağı değil 5k larda en ucuzu LG g65 le g60 modeli arasındaki fark sadece dikey çevirme pivot özelliği oda zaten tek monitör de dikey çevirmenin manası yok diye düşünüyorum
Hocam pivotlu 4200 diğeri 3500 sizce aradaki 700 icin pivot ne kadar önemliŞimdi baktım en gözde görülür farkı 60nr olan pivot degıl 65 olan pivot özellige sahip.
Yükseklık ayarlıcam diyorsan pivot olana bakabılırsın.
Birde pivotlu 4k seviyesinde olduğu için alınabilecek farklı modeller de oluyor sizce 3500 Luk iş gorurmuHocam pivotlu 4200 diğeri 3500 sizce aradaki 700 icin pivot ne kadar önemli
Ben stoklara geldiginde o fiyattan satılacagını dusunmuyorum ne zaman geleceğide meşhul, hepsiburada üzerinden aynı monitör 5500 civarıydı sanırımKullanıyorum , Tavsiye Ederim .
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Stokların Gelmesini Beklemen İyi Olur .
Hocam elimde monitör olamdigi için acele ediyorum birde atıyorum 5k fiyattan stoga girerse kötü olur 5200 şuan internette ütopya da 4500 den aşağı bence koymaz bu piyasadaKullanıyorum , Tavsiye Ederim .
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Stokların Gelmesini Beklemen İyi Olur .