istek üzerine yapacağını sanmıyorumtarih dersinden çok düşük aldıım için telafi sormak istiyorum ama bu sene telafi yapıyorlar mı bunu sormak istedim
Hocam ama bende bazı sorunalrdan dolayı derslere katılamayıp çalışamadım annanem vefat ettiği için uzuun bir süre derslere giremedim konuları kendim halletmeye çalıştım 2 günlük çalışmada alabiceğim notu aldım.istek üzerine yapacağını sanmıyorum
isterseniz sorun hocaya şansınızı deneyinHocam ama bende bazı sorunalrdan dolayı derslere katılamayıp çalışamadım annanem vefat ettiği için uzuun bir süre derslere giremedim konuları kendim halletmeye çalıştım 2 günlük çalışmada alabiceğim notu aldım.
geçmiş olsun bu aradaHocam ama bende bazı sorunalrdan dolayı derslere katılamayıp çalışamadım annanem vefat ettiği için uzuun bir süre derslere giremedim konuları kendim halletmeye çalıştım 2 günlük çalışmada alabiceğim notu aldım.
hocam geçmiş olsun bu durumu anlatırsanız sadwece size özel yapar benceHocam ama bende bazı sorunalrdan dolayı derslere katılamayıp çalışamadım annanem vefat ettiği için uzuun bir süre derslere giremedim konuları kendim halletmeye çalıştım 2 günlük çalışmada alabiceğim notu aldım.
yazdım hocam inşallah yazar sadece tarih yüzünden belge alamamazlık yapmak istemiyorum.hocam geçmiş olsun bu durumu anlatırsanız sadwece size özel yapar bence
Yapmadı hocam yapamazmış bu sene artık belgesiz geçicek ne kadar yüksel alsamdahocam geçmiş olsun bu durumu anlatırsanız sadwece size özel yapar bence
Telafi var bende telafi gircem hepsin ben lisedeyimtarih dersinden çok düşük aldıım için telafi sormak istiyorum ama bu sene telafi yapıyorlar mı bunu sormak istedim
hoca yapmıyor şimdi sınıfımı ve adımı istedi inşallah bir şeyler yaparTelafi var bende telafi gircem hepsin ben lisedeyim
Yapması lazım çünkü hem sınava girmeyenler hemde notu düşük olanlar notunu yükseltmek isteyenlerde girecek.hoca yapmıyor şimdi sınıfımı ve adımı istedi inşallah bir şeyler yapar
bilmiyorum hocam haber bekliyorumYapması lazım çünkü hem sınava girmeyenler hemde notu düşük olanlar notunu yükseltmek isteyenlerde girecek.
Tamamdir çünkü yapması lazım bizde yapicaklar.bilmiyorum hocam haber bekliyorum