Neler Yeni

hocam işlemci olurmu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
arda alkan
Ekran Alıntısı.PNG
ne

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Sen ciddimisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa ve psu değiştirmek gerek deminden beri söylüyorlar sana

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
PSU her an patlamaya hazır.
Kasanın hava akışı kötü diye biliyorum. Yani işlemci ve ekran kartı çok ısınır sicakligi yüksek olur bu da parçalara zarar verir.
Ayrıca psu da kalitesiz olduğu için diğer parçalara zarar verebilir

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
tam bütçen 5000₺ ise çok daha iyi sistemelr toplanabilir(1660s r3 3100) o işlemci aşırı güçsüz o ekran kartını anca besler
r3 3100 ekran kartı +246₺ ile ınno3d 1660s ram i 2 yap ssd yi iptal edip üstteki modeli al(aquaris 5 an deki ssd (crucial bx500)yoksa samsung 860 evo sorunsuz bir ssd) ısınma ve sağlık sorunu var o ssd nin 4612₺+430₺ ediyor bütçenizi 42₺ aşıyor ama aradaki performans farkına değer bende

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
kardeşim sen gıcığına mı yapıyosun orada senin topladıklarından daha iyi iki hazır sistem önerdik fikirlerini bize dayatıp da onaylamamızı falan bekliyorsan sana söyleyeyim hala senin topladıklarından daha dengeli sistemler önerilebilir,alınabilir

Ya arkadaşım açtığın konularda sana neyi değiştirmen gerektiğini söylüyorlar sen neden inatla yeni konu açıp bu iyi mi şu iyi mi diyorsun.
benim anladığım onay bekliyor hocam sonra psu patlicak ev yanacak aklına biz gelecez bu senaryo yaşanacak sanırsam tabi Allah korusun diyelim de

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
arda alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim sen gıcığına mı yapıyosun orada senin topladıklarından daha iyi iki hazır sistem önerdik fikirlerini bize dayatıp da onaylamamızı falan bekliyorsan sana söyleyeyim hala senin topladıklarından daha dengeli sistemler önerilebilir,alınabilir

benim anladığım onay bekliyor hocam sonra PSU patlicak ev yanacak aklına biz gelecez bu senaryo yaşanacak sanırsam tabi Allah korusun diyelim de
bidaha yazmıyorum çok kabasınız

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bidaha yazmıyorum çok kabasınız
Kabalık bir durum değil.
1 saat içinde aynı sistem için 5 farklı konu açmışsın, hepsinde de sana teker teker yardım etmişler.
Hiç kimseyi dinlemeyip, sürekli yeni konu açmışsın. Zaten açtığın konular spama giriyor ve kurala uymuyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,579
Üyeler
169,584
Son üye
tolfort
Top Bottom