Dying light 2 mi alsam bunu mu alsam karar veremedim.
Dying light 2 mi alsam bunu mu alsam karar veremedim.
70 küsür saatim var korsanla beraber 100 saat bir sorunuz varsa alayım.Gta trilogy alınmaz bunu al.Dying light konusunda ikisi çok farklı oyunlar zevkine kalmiş.gta trilogy için para biriktiriyordum fakat hogwartsı alsam mı bilemedim. korsan olarak 20 saate yakın oynayıp bitirememiştim. güzel oyundu kafam karıştı
Akiyor mu hocam? Sadece acik dunyasi icin almak istemiyorum. Hikayesinin akmadigini soyleyenler var.70 küsür saatim var korsanla beraber 100 saat bir sorunuz varsa alayım.Gta trilogy alınmaz bunu al.Dying light konusunda ikisi çok farklı oyunlar zevkine kalmiş.
Hikayesi, filmde ki dönemler değil. Daha eski. Ayrıca evet, pek akmıyormuş ama oynanış, o tema o dünya için oynanır. Oynamasanız bile, alın kenarda dursun böyle bir oyun.Akiyor mu hocam? Sadece acik dunyasi icin almak istemiyorum. Hikayesinin akmadigini soyleyenler var.
Epic’te daha ucuzdu bi ara
dyıng lıght 2 de yaklasık 60 saati var ve oyundakı herseyı ogrenmek cok uzun suruyorDying light 2 mi alsam bunu mu alsam karar veremedim.
her türlü dyinglight derim (fanboyum xD) ayrıca yakında thebeast çıkıcak kylecrane geri gelicek onada bi bak derim sırf the beast için alınırDying light 2 mi alsam bunu mu alsam karar veremedim.
70 saat oynayıp hesabı satmıştım. Çok arıyorum oyunu ama tekrar alıp aynı hikâyeyi oynayasim da yok. Keşke yeni oyunu gelse.
Evet 370TL'ye almıştım.Epic’te daha ucuzdu bi ara