🔥İndirim Hogwarts Legacy $17.99

xTURANN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,416
1724980523475.png

Fazla söze gerek yok, kaçırmanızı önermem.

gta trilogy için para biriktiriyordum fakat hogwartsı alsam mı bilemedim. korsan olarak 20 saate yakın oynayıp bitirememiştim. güzel oyundu kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse aldım güzel oyun

Dying light 2 mi alsam bunu mu alsam karar veremedim.
gta trilogy için para biriktiriyordum fakat hogwartsı alsam mı bilemedim. korsan olarak 20 saate yakın oynayıp bitirememiştim. güzel oyundu kafam karıştı
70 küsür saatim var korsanla beraber 100 saat bir sorunuz varsa alayım.Gta trilogy alınmaz bunu al.Dying light konusunda ikisi çok farklı oyunlar zevkine kalmiş.

70 küsür saatim var korsanla beraber 100 saat bir sorunuz varsa alayım.Gta trilogy alınmaz bunu al.Dying light konusunda ikisi çok farklı oyunlar zevkine kalmiş.
Akiyor mu hocam? Sadece acik dunyasi icin almak istemiyorum. Hikayesinin akmadigini soyleyenler var.

Akiyor mu hocam? Sadece acik dunyasi icin almak istemiyorum. Hikayesinin akmadigini soyleyenler var.
Hikayesi, filmde ki dönemler değil. Daha eski. Ayrıca evet, pek akmıyormuş ama oynanış, o tema o dünya için oynanır. Oynamasanız bile, alın kenarda dursun böyle bir oyun.

Dying light 2 mi alsam bunu mu alsam karar veremedim.
her türlü dyinglight derim (fanboyum xD) ayrıca yakında thebeast çıkıcak kylecrane geri gelicek onada bi bak derim sırf the beast için alınır

Bu oyun hikayeli mi online mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,311
Son üye
hamsitava2026
Geri