Hogwarts Legacy ilk izlenim ve inceleme

Kalmasın büyük ihtimal. Bende 2 kez indirme yaptı diye silmek zorunda kaldım. Sorun varsa da silersin zaten, yer açılır, tekrar indirirsin.
Tamamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirmeyi durdurup bilgisayarı yeniden başlatıp indirmeyi devam ettirdim ama düzelme olmadı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Fazla katılmıyorum incelemene.
Oyunu bende oynadım yaklaşık 10 lvlim.
Okul içerisinde büyüleri öğreniyoruz bu yüzden de oyunun okulda geçmesi gayet normal bence.

Fazla katılmıyorum incelemene.
Oyunu bende oynadım yaklaşık 10 lvlim.
Okul içerisinde büyüleri öğreniyoruz bu yüzden de oyunun okulda geçmesi gayet normal bence.
Bu oyun'un ilk çıktığı günki inceleme. Ben 32 levelim. Şu an iyi ama oyuna giriş dediğim gibi uzun ve sıkıcı. Açık dünya oyunu'na böyle girilmez.

Ayrıca oyun'un okulda geçmesi normal değil demedim. Oyuna giriş yapınca oyuncuyu ilk Açık Dünya'ya sokarsın kapalı alana değil.

Daha çok eleştiri var, güzel yanları da var, bitirince değineceğim hepsine.

Son düzenleme:
Hocam bende oynuyorum öneriniz ve yeni fikirleriniz nelerdir .
Bitirdikten sonra tekrar oynamadım hocam. Yan görevlerle fazla ilgilenmemiştim. Açık dünyası kötüydü maalesef. Hikaye ise çok basit işlenmişti. Yalnız şu ev yapma ve hayvan eğitme gibi şeyleri sevmiştim. Belki detaylı ilgilenip, yan görevleri de kasarsan eğlendirebilir.

Bitirdikten sonra tekrar oynamadım hocam. Yan görevlerle fazla ilgilenmemiştim. Açık dünyası kötüydü maalesef. Hikaye ise çok basit işlenmişti. Yalnız şu ev yapma ve hayvan eğitme gibi şeyleri sevmiştim. Belki detaylı ilgilenip, yan görevleri de kasarsan eğlendirebilir.
Teşekkür ederim cevap için

Geri