Neler Yeni

Yardım HOI 4 Fabrika Basmak Çok Uzun Sürüyor

Besim Tibuk

80+ Gold
Sivil fabrika basıyorum 550+ gün diyor bir tanesine.
İzlediğim oyuncularda böyle değil.
Neden böyle?
@stereohearts
@Abdurrahman Avf
Aklıma siz geldiniz konuya mesaj gelsin die yazdım lna.

Son düzenleme:

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Ulusal odaklarda seçeceğin odakları üstüne mouse getir bazılarında fabrika hızı yükseltmeye yardımcı oluyor , aynı şekilde hükümete seçeceğin adamlarda da aynı şey mevcut farklı avantajları var

Besim Tibuk

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ulusal odaklarda seçeceğin odakları üstüne mouse getir bazılarında fabrika hızı yükseltmeye yardımcı oluyor , aynı şekilde hükümete seçeceğin adamlarda da aynı şey mevcut farklı avantajları var
Hocam en hızlı basan ülke nedir?
Yine de 500 gün çok değil mi?
Türkiye ile diyordu 500 civarı.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Almanya - sovyetler - amerika , sana 2 tane öneri verdim onlara dikkat et ve öncelikle altyapıyı güçlendir yoksa ülkende ne yapmak ne kurmak istersen biraz daha fazla sürecektir

Besim Tibuk

80+ Gold
Almanya - sovyetler - amerika , sana 2 tane öneri verdim onlara dikkat et ve öncelikle altyapıyı güçlendir yoksa ülkende ne yapmak ne kurmak istersen biraz daha fazla sürecektir
Peki direkt shift basarak tüm altyapıyı mı yapayım az az mı?

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
açıkçası sana önerim her toprak bölgelerini birer birer altyapılarını geliştirmen, nedeni şu örnek olarak 10 toprak parçan var diyelim sen direk tek toprak bölgeni shift olarak yapmak istiyorsun ülkene savaş açtıklarında altyapı 0 olan bölgelere nasıl asker yollayacaksın ? onu geçtim altyapın güçlü olmazsa o bölgeden çıkan altyapıdan tamamen faydalanamıyorsun

Besim Tibuk

80+ Gold
açıkçası sana önerim her toprak bölgelerini birer birer altyapılarını geliştirmen, nedeni şu örnek olarak 10 toprak parçan var diyelim sen direk tek toprak bölgeni shift olarak yapmak istiyorsun ülkene savaş açtıklarında altyapı 0 olan bölgelere nasıl asker yollayacaksın ? onu geçtim altyapın güçlü olmazsa o bölgeden çıkan altyapıdan tamamen faydalanamıyorsun
Anladım hocam, yardımınız için teşekkür ederim.:peepokalp:

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
ne demek :)) korsanda ve steamda toplam 500e yakın saatim var. kafana takılan soru olursa bana yazabilirsin bildiğimce yardımcı olmaya çalışırım

Besim Tibuk

80+ Gold
ne demek :)) korsanda ve steamda toplam 500e yakın saatim var. kafana takılan soru olursa bana yazabilirsin bildiğimce yardımcı olmaya çalışırım
Hocam bir de.
Ben öğrenmeden DLC almak istememiştim ama Battle of Bosporus almak istiyorum.
Diğer DLC'ler olmadan alınır mı sizce?
O paraya daha önemli DLC var mı?

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
şöyle o dlc ile Türkiye ve balkan ülkelerine farklı farklı ulusal odaklar ekler ve farklı yönetimlere geçiş yapabilirsin.
bana göre dlc ler arasındaki en önemli dlc La Résistance dir. istihbarat ağı kurup farklı ülkelere karşı sabotaj belge ele geçirme o ülkedeki farklı ideolojileri arttırma ve o ülkede darbe olmasını veya iç savaş çıkmasını sağlayabilirsin. müzik dlc leri çok anlamsız bana göre. geriye kalan dlclerde silah tank uçak paketleri var eğer paran varsa müzik dlcleri haricinde olan tüm dlcleri satın almandır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hocam bir de.
Ben öğrenmeden DLC almak istememiştim ama Battle of Bosporus almak istiyorum.
Diğer DLC'ler olmadan alınır mı sizce?
O paraya daha önemli DLC var mı?
Hocam DLC rehberim var isterseniz açıkladım teker teker

Besim Tibuk

80+ Gold
Hocam DLC rehberim var isterseniz açıkladım teker teker
Sağ olun sayın Rommel. :peepokalp::trpeepo:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
şöyle o dlc ile Türkiye ve balkan ülkelerine farklı farklı ulusal odaklar ekler ve farklı yönetimlere geçiş yapabilirsin.
bana göre dlc ler arasındaki en önemli dlc La Résistance dir. istihbarat ağı kurup farklı ülkelere karşı sabotaj belge ele geçirme o ülkedeki farklı ideolojileri arttırma ve o ülkede darbe olmasını veya iç savaş çıkmasını sağlayabilirsin. müzik dlc leri çok anlamsız bana göre. geriye kalan dlclerde silah tank uçak paketleri var eğer paran varsa müzik dlcleri haricinde olan tüm dlcleri satın almandır.
La Resistance oyunu tam bilmeyene gitmez bence Fransa Portekiz gibi ülkeler oyunu öğrenince oynanabilecek ülkeler İntelligence Agency de daha gelişmiş mekanik (benim de en sevdiğim dlc dir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağ olun sayın Rommel. :peepokalp::trpeepo:
Ne demek aynı şekilde ben de yardımcı olabilirim istediğiniz zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası altyapı basmayı çoğu zaman mantıklı bulmuyorum Türkiyeyle Dünya Savaşına anca 1942'de hazır olacağını varsayarsak altyapı basmak için bolca vaktin olacaktır Fabrika basmak daha mantıklı İstanbul İzmir gibi bölgelere

Top Bottom