Neler Yeni

HOI 4 MP RP Etkinliği - Bugün yapalım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar HARD RP'ler 7-8 saat, normal zevkine RP'ler minimum 5 saat sürüyor. Gece 10 sizce çok geç bir zaman değil mi? Yarın Akşama doğru 5 gibi yapacaksak bana uyar. Ha, diyorsanız öylesine RP yapalım hani kendi aramızda o zaman Gece 1-2 gibi RP anca biter. Yarım bırakma şansınız yok çünkü. Birisi RP'yi bırakıp çıksa tüm herkesin zamanı kaka oluyor. Ben gelirim RP'ye ama lütfen müsait olan, zamanı olan gelsin.

Maxmarine DC'sine gelebilirsiniz. Oyunu bilmeyenlere veya karıştıranlara öğretirim ben.

Bu arada oyunu kasanlar için "debug_smooth" ve "weather" komutları oyununuzu 2 kat hızlandırıyor. Bende kasma sorunu yok ama RP'de bu 2 komutu gireceğiz, diğer türlü 5 saate anca bitiririz.
Burak abi oyunu bilmeyenlere öğretirim dediğin için yazıyorum. Nasıl öğretebilirsin acaba? Yani nasıl bir yol izlenebilir?

Bura.K

80+ Silver
Burak abi oyunu bilmeyenlere öğretirim dediğin için yazıyorum. Nasıl öğretebilirsin acaba? Yani nasıl bir yol izlenebilir?
Discord'a gelirseniz basitçe temel şeyleri öğretirim. Mesela hangi ülkede hangi doktrinler önemli, ilk neler yapılmalı vesaire vesaire..
Bu arada orjinal RP kurallarıyla oynarız. Kuralları kısaca özet geçerim ben. Tabi sizde kural ile oynamak isterseniz, kurallarla daha iyi olur.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Discord'a gelirseniz basitçe temel şeyleri öğretirim. Mesela hangi ülkede hangi doktrinler önemli, ilk neler yapılmalı vesaire vesaire..
Bu arada orjinal RP kurallarıyla oynarız. Kuralları kısaca özet geçerim ben. Tabi sizde kural ile oynamak isterseniz, kurallarla daha iyi olur.
Corvo#3232
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bura.K abi isteği bekliyorum. Şimdi gelecek misin yoksa ben yanlış mı anladım?

Bura.K

80+ Silver
Şimdi gelecek misin yoksa ben yanlış mı anladım?
DC anca girebildim. Attım istek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya Maxmarina ve sunucusu çok güzel oynuyor. Biz de öyle oynayalım istiyorum.
Maxmarine ile oynayan kişiler "RP+" adında rütbeliler oluyor. Bu kişiler günlerini RP'lere ayıran kişiler. Yani profesyonel oyuncular diyebiliriz. Binlerce saatleri oluyor genellikle oyunda. Onlar gibi olmasada az çok oynayabiliriz. Maxmarine sunucusunda şu an RP dönüyor.

Son düzenleme:
Top Bottom