Neler Yeni

Hoi4 mü yoksa bu oyunlarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz
Bütçe
125
Screenshot_2023-09-04-02-17-47-899_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
arkadaşlar Max 130 bütcem var hoi4 ve bunlar arasında kararsız kaldım

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hoi 4

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hoi4 güzel oyun ama bir süre sonra sıkılma ihtimalin yüksek daha farklı 1 den fazla oyun alman daha iyi olur bence sıkılınca değiştirme şansın olur en azından
Hoi4 ü 3-4k saat oynayanlara var ama emin olamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kadir yerli
Hoi4 ü 3-4k saat oynayanlara var ama emin olamadım
Hocam benim de witcer 3 te 1.5k saatim var ama normalde 1.5k saat oynanılcak bir oyun değil biraz kendi oyun zevkinize göre düşünürseniz doğru oyuna karar vermeniz daha kolay olur ya da isterseniz youtube dan gameplay izleyebilir karşılaştırabilirsiniz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim de witcer 3 te 1.5k saatim var ama normalde 1.5k saat oynanılcak bir oyun değil biraz kendi oyun zevkinize göre düşünürseniz doğru oyuna karar vermeniz daha kolay olur ya da isterseniz youtube dan gameplay izleyebilir karşılaştırabilirsiniz :)
Baktım baya video izledim lakin hoi4 ün fiyatının tekrar artacağından korkuyorum o yüzden birde dlcleri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kadir yerli
Baktım baya video izledim lakin hoi4 ün fiyatının tekrar artacağından korkuyorum o yüzden birde dlcleri var
Benim diğer oyunları alın tavsiyesi vermemin sebebi bütçenizi en karlı şekilde değerldirmenizi istememdi ama fiyatı artar diye bi düşüncen varsa benim tavsiyem sona eriyor burada maalesef :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz
Benim diğer oyunları alın tavsiyesi vermemin sebebi bütçenizi en karlı şekilde değerldirmenizi istememdi ama fiyatı artar diye bi düşüncen varsa benim tavsiyem sona eriyor burada maalesef :d
Anladım teşekkürler yinede tavsiyelere açığım her zaman

Top Bottom