Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
hoi4 steamde 15tl ye düşmüş bi bakın derim
bende 79 görüyomİndirimde değil şu an. Ben mi yanlış bakıyorum?
Hearts of Iron IV on Steam
Victory is at your fingertips! Your ability to lead your nation is your supreme weapon, the strategy game Hearts of Iron IV lets you take command of any nation in World War II; the most engaging conflict in world history.store.steampowered.com
eu4 aldım geçen arkadaşlarım ile oynayamadım sürekli hata verıyor içimde ukte kaldıEU4 varken HOI4 basit kaçıyor ama HOI4' ün multisi çok daha fazla sarıyor
Konu sahibi muhtemelen 19₺ olan aylık aboneliği indirim sanıp konu açtı.bende 79 görüyom
umarım düşer ya yaz indirimlerinde tam yazın 2-3 saat harcamalık oyunKonu sahibi muhtemelen 19₺ olan aylık aboneliği indirim sanıp konu açtı.
hayır hocam 15 tl idi kalkmış nie böyle oldu yhaKonu sahibi muhtemelen 19₺ olan aylık aboneliği indirim sanıp konu açtı.
Kesin düşer, hep düşüyor zaten. Oyuna ufak bir zam geldiği için 1 tık tuzlu olur fiyatı indirimlerde.umarım düşer ya yaz indirimlerinde tam yazın 2-3 saat harcamalık oyun
Sağlık olsun.hayır hocam 15 TL idi kalkmış nie böyle oldu yha
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirim bitti tagını ekleyelimde sorun çıkmasın sonra
gene 15 olsun o zaman alırımKesin düşer, hep düşüyor zaten. Oyuna ufak bir zam geldiği için 1 tık tuzlu olur fiyatı indirimlerde.
Sağlık olsun.