Neler Yeni

HOIV DLC korsan sizce kul hakkı mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
dolar bazlı fiyatlar olduğu için aslında sandığımız kadar pahalı değil ama dolar yüksek olduğu için malasef bize çok geliyor için rahatlayacaksa kullan gitsin :D
Yok işte kul hakkıysa kullanmak istemem. @dutemo nun söylediği gibi, "serbest piyasa"

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
''Ticaret kastı olmaksızın bir tane indirmek dinen haram değildir. Ancak kanunlarına göre yasaklanmışsa kanunlara uymak gerekir. Bu sebebten tavsiye etmiyoruz.''
Böyle bir yazı var bir hocanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler caner engelledi beni galiba benim mesajların aynısını kopyalayıp atıversenize.

Aliyılmaz

80+ Bronze
Başkalarının 10 birime aldığını sen 270 birime alıyorsan. Oyun korsanlığından önce düşünülecek çok fazla kul hakkı var demektir. Eğer yapabiliyorsan indir oyna. Kimseyi takma. Eğer kul hakkı diyen varsa seni günahtan kurtarmak için tüm dlcleri hediye etsin bizde görelim.
Demiş bir hoca

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
''Ticaret kastı olmaksızın bir tane indirmek dinen haram değildir. Ancak kanunlarına göre yasaklanmışsa kanunlara uymak gerekir. Bu sebebten tavsiye etmiyoruz.''
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler caner engelledi beni galiba benim mesajların aynısını kopyalayıp atıversenize.
burdan okur heralde

Aliyılmaz

80+ Bronze

Beyler caner engelledi beni galiba benim mesajların aynısını kopyalayıp atıversenize. -Sirius Blackw

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
-sirius blackw
Görmüyor diye biliyorum engel atınca.

Top Bottom