Hollanda dan laptop getirtmek mantınkli ?

iso-06

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba Türkiye'den 5-6 bin TL civarında laptop almayı düşünüyorum bı akrabam Hollanda'da gidecek iş için 1 ay sonra ama Hollanda'da fiyatlar nasıl hem Türkiye'de dolar fiyatları yüksek mantıklı olurmu garanti konusunda nasıl getirebilirmi yada hangi loptop alınmalı olur bilgisi olan tavsiyesi olan varmıdır

Şimdi şöyle düşünmekte fayda var. Elinizde Mevcut bütçe var ise TR'de Dolar'a çevirdiğiniz zaman yine sizin zararınıza olacaktır.
Getirilen Laptop'un Uluslararası garantisi yok ise .. Garantisiz bir cihaz olacaktır.

Şimdi şöyle düşünmekte fayda var. Elinizde Mevcut bütçe var ise TR'de Dolar'a çevirdiğiniz zaman yine sizin zararınıza olacaktır.
Getirilen Laptop'un Uluslararası garantisi yok ise .. Garantisiz bir cihaz olacaktır.
Pek mantıklı olmuyormu ozaman dolar pahalı ama yurt dışında vergi az olduğundan bı avantajim olurmuki diye fikir almak istedim

Yurtdışında ki fiyatlar ile karşılaştırırsan az çok kafanda bir fikir oluşur. Garanti konusunda bir bilgim yok.

Pek mantıklı olmuyormu ozaman dolar pahalı ama yurt dışında vergi az olduğundan bı avantajim olurmuki diye fikir almak istedim

Bence siz Parayı direk TL olarak verin. Orada Dolar'a çevirmesi daha mantıklı. Evet Cihaz fiyatları daha cazip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,652
Üyeler
184,341
Son üye
alpeer1
Geri