Honda Cb250R- Bajaj pulsar ns200 başlangıç önerisi

BekirE

80+
Reaksiyon skoru
3
Başlangıç motoru olarak bu iki motor arasındayım.Daha önce scooter tecrübem var.Daha çok ikinci el cb250r tarafındayım ancak sıfır ns200 de ödemeyi kredi kartına taksit yaptıkları için ödeme kısmında daha rahat olacak.Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şehir içinde kullanmayı düşünüyorum uzun yol vs. Yapmayacağım

Son düzenleme:
İkisi de başlangıç yapılabilecek motorlar. İkisi arasında kaldıysan benim tercihim temiz olmak kaydıyla Japon'dan yana olurdu. Bu senin bileceğin bir durum biraz. Ödemede problem yoksa, fiyatları aşırı abartı değilse, temizi bulduysan CB250R daha mantıklı. Ama ödeme problem olabilir, daha kolay ulaşılabilir olsun diyorsan NS200 de alabilirsin.

NS200 bir Japon değil evet, ama bir Çin malı ile kıyaslanamaz derecede iyi.

Sıfır NS aldığında ikince elde ölü fiyattan anca satacaksın çünkü bu taksit kampanyaları devam ettiği sürece insanlar sıfıra yöneliyor. Acil para ihtiyacın olduğunda büyük zararla anca elinden çıkarırsın bunu göz önünde bulundur

2. el CB250 alsan bu seferde km si daha da artacak ve değeri düşecek ama piyasa fiyatına aldığından dolayı acil bir durumda satman gerektiğinde çok zarar etmemiş olacaksın

Ben olsam CB250 alırım hem japona binerim hem kafam rahat olur

İkisi de başlangıç yapılabilecek motorlar. İkisi arasında kaldıysan benim tercihim temiz olmak kaydıyla Japon'dan yana olurdu. Bu senin bileceğin bir durum biraz. Ödemede problem yoksa, fiyatları aşırı abartı değilse, temizi bulduysan CB250R daha mantıklı. Ama ödeme problem olabilir, daha kolay ulaşılabilir olsun diyorsan NS200 de alabilirsin.

NS200 bir Japon değil evet, ama bir Çin malı ile kıyaslanamaz derecede iyi.
İki motorun da fiyatları aşşağı yukarı aynı.Kafamı karıştıran konu pek anlamadığımdan dolayı 2 elde sorun yaşar mıyım diye düşünmem onun dışında cb250ye daha yakınım ben de düşünce olarak
Sıfır NS aldığında ikince elde ölü fiyattan anca satacaksın çünkü bu taksit kampanyaları devam ettiği sürece insanlar sıfıra yöneliyor. Acil para ihtiyacın olduğunda büyük zararla anca elinden çıkarırsın bunu göz önünde bulundur

2. el CB250 alsan bu seferde km si daha da artacak ve değeri düşecek ama piyasa fiyatına aldığından dolayı acil bir durumda satman gerektiğinde çok zarar etmemiş olacaksın

Ben olsam CB250 alırım hem japona binerim hem kafam rahat olur
Teşekkür ederim cevap için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,178
Üyeler
192,632
Son üye
helpmeplease
Geri