Neler Yeni

Honda Civic 2018 1.6i vtec alınır mı

Reindi

80+ Silver
21 model e200 ile aklını alırım ötede oyna

😂😂😂Canım ya babası vermiş parayı gitmiş otomatik vitesle racon kesiyor, yaptığın bişey yokki yürek varsa manuele gel şöförlüğün konuşsun paran değil
baba parası mı?:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: babam sadece kullandığım dükkandan kira almıyor o baba parası sayılıyorsa baba parası yiyiorum kardeşim bütün herşeyi mi kendim yaptım ben 3-4 tane çalışanım var ben çalışmıyorum bile düzgün ara sıra dükkana uğruyorum babam kendi yemiyor parasını bana mı yedirtecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

baba parası mı?:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: babam sadece kullandığım dükkandan kira almıyor o baba parası sayılıyorsa baba parası yiyiorum kardeşim bütün herşeyi mi kendim yaptım ben 3-4 tane çalışanım var ben çalışmıyorum bile düzgün ara sıra dükkana uğruyorum babam kendi yemiyor parasını bana mı yedirtecek
otomatik son model arabam var neden manuele geçip çağ düşeyim kafayı peynir ekmekle yemedim çok şükür dedemde 500 SEL var o bile otomatik araba milattan kalma 86 model senin 2010-2020 arası artık neyse araban manuelse bu bile alman malının kalitesini gösterir

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
abi o arabada rampa çıkmıyor bağırıyor gitmiyor diyorlar yani kısaca kasa ağır motor yetersiz geliyor cvt boğuyor arabayı benim tavsiyem 1.3 megan veya 1.3 cliodan yana olur hani aile arabası bu basmıcaz falanda desende araba doluyken dahada zorlanır haberin ola ha bide genel olarak civicte yalıtım biraz zayif bazı serilerinde kronik sorun var bundakini bilmiyoprum
Megane düşünüyoruz ama bulduğumuz araç piyasanın gerçekten baya altında o aklımızı karıştırıyor yaşadığımız yerde çok rampa bulunmuyor yalıtım biraz zayıf onu fark ettim ama dediğim gibi piyasanın baya altında olunca düşündürüyor.

Megane düşünüyoruz ama bulduğumuz araç piyasanın gerçekten baya altında o aklımızı karıştırıyor yaşadığımız yerde çok rampa bulunmuyor yalıtım biraz zayıf onu fark ettim ama dediğim gibi piyasanın baya altında olunca düşündürüyor.
Tartışan arkadaşlar lütfen konudan dağılmayın burası o konunun yeri değil.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet çoğunlukla şöför de ama bu japonların almanlardan daha dayanıklı olduğunu değiştirmez

Bu senin bilgisizliğinden kaynaklı klasik vag fanı 😂😂
Toyotadan bahsedeyim
Hiç birisi kırmayacak demiyorum . Tüm japonlar genel olarak dayanıklıdır , çok yüklü olmadığı sürece kırmıyorlar
Genel japonlar benzinlidir. 1.4 D4-D motor harici çok uzun ömürlü bir turbo dizel pek duymadım.
Ae101 corolladan bahsedeyim. 1.3 motorları maksimum 1 saatte sökülecek motordur.
1.6 motorlar keza aynı çok kısa sürer
Motorlar genel olarak kara düzen olduğu için sorun çıkartacak bir şey yok. Yıllardır sorunsuz olma nedenleri de bu zaten.

Benzinliler için konuşayım , en fazla ne bozulabilir? Düzgün kullanıldığı sürece trigerdir , kayışlardır saymazsak saf benzinli arabalarda bozulacak en olası şey buji olur , bobin olur. Lpg takarsan da gaz ayarıdır ıvır zıvır olur yani
Dizelde 1.4 D4-D motoru 530 binde ilk defa biz sökmüştük . O da kötü yakıttan enjektör yüzünden sorun çıkardı. Şakırdıyordu , adam iplemedi öyle bindi piston eritti.

Vw grubu da genel olarak şöför kaynaklı arıza çıkarır zaten . 2012 passatla 21.000 kilometre yaptık bakımları harici ve çok bir masraf çıkarmadı

Aslında rampa performansı o kadar kötü değil. Lpg olması biraz performans kaybı yapıyor ama çıkmaz etmez gibi bir durum yok.
Sonuçta bu dizel bir araba değil bırakasın rolantide kendisi gitsin.
Cvt şanzıman karakteri ile biraz araçta hantallık var deniyor. Yani aşırı bir hız beklentisi olmamalı. Hele böyle bir fiyata böyle araba yakaladıysan kaçırmamalısın diyebilirim. Yani hiç gitmiyor değil istersen kickdown yaparsın hızlanır. Bence bu paraya gayet alınır durumda

Son düzenleme:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Toyotadan bahsedeyim
Hiç birisi kırmayacak demiyorum . Tüm japonlar genel olarak dayanıklıdır , çok yüklü olmadığı sürece kırmıyorlar
Genel japonlar benzinlidir. 1.4 D4-D motor harici çok uzun ömürlü bir turbo dizel pek duymadım.
Ae101 corolladan bahsedeyim. 1.3 motorları maksimum 1 saatte sökülecek motordur.
1.6 motorlar keza aynı çok kısa sürer
Motorlar genel olarak kara düzen olduğu için sorun çıkartacak bir şey yok. Yıllardır sorunsuz olma nedenleri de bu zaten.

Benzinliler için konuşayım , en fazla ne bozulabilir? Düzgün kullanıldığı sürece trigerdir , kayışlardır saymazsak saf benzinli arabalarda bozulacak en olası şey buji olur , bobin olur. Lpg takarsan da gaz ayarıdır ıvır zıvır olur yani
Dizelde 1.4 D4-D motoru 530 binde ilk defa biz sökmüştük . O da kötü yakıttan enjektör yüzünden sorun çıkardı. Şakırdıyordu , adam iplemedi öyle bindi piston eritti.

Vw grubu da genel olarak şöför kaynaklı arıza çıkarır zaten . 2012 passatla 21.000 kilometre yaptık bakımları harici ve çok bir masraf çıkarmadı

Aslında rampa performansı o kadar kötü değil. Lpg olması biraz performans kaybı yapıyor ama çıkmaz etmez gibi bir durum yok.
Sonuçta bu dizel bir araba değil bırakasın rolantide kendisi gitsin.
Cvt şanzıman karakteri ile biraz araçta hantallık var deniyor. Yani aşırı bir hız beklentisi olmamalı. Hele böyle bir fiyata böyle araba yakaladıysan kaçırmamalısın diyebilirim. Yani hiç gitmiyor değil istersen kickdown yaparsın hızlanır. Bence bu paraya gayet alınır durumda
Evet fiyatı gerçekten uygun arıyoruz ancak ulaşamıyoruz bu kadar düşük fiyatta olması şüphelendiriyor bizi aynı şehirde de değiliz boşa gitmek istemiyoruz
Bu araç nasıl sizce

Efem1905

80+ Bronze
Turbosuz motor haricinde güzel araba .

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet fiyatı gerçekten uygun arıyoruz ancak ulaşamıyoruz bu kadar düşük fiyatta olması şüphelendiriyor bizi aynı şehirde de değiliz boşa gitmek istemiyoruz
Bu araç nasıl sizce
Araç güzel de kilometre var biraz. Eğer sıkıntı değil dersen uygun veriyor. Geneli 600 üstü geziyor çünkü
Motoru kötüleyemem on numara motor şanzıman uyumu var. Araba da dolu
Bence alınır

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Araç güzel de kilometre var biraz. Eğer sıkıntı değil dersen uygun veriyor. Geneli 600 üstü geziyor çünkü
Motoru kötüleyemem on numara motor şanzıman uyumu var. Araba da dolu
Bence alınır
Bu araçta cam tavan yokmuş ben öyle görmüştüm aynı aracın siyah renklilerini cam tavanlı 580 590 civarına veriyorlar elmas jant vb takılı sizce nasıl (yılda en fazla 10 bin km yaparız 100-120 ideal bizim için)

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mete C. E.
Civic ile Megane arasında dağlar kadar fark var,
İç konfor farklı, Megane kliması milattan kalma,
Civic'in rakibi megane değildir.
Megane az yakar, dizeli iyi gider, ama trim sesi, her dakika bir şeyinin arıza vermesi, şirket aracı olarak üretilmesi ve 0 olarak alamayacaksanız piyasa aracı olması.

Skoda octavia dizel bakın, ama civic kadar doludur, hem uygun fiyatlı araç ( filolardan baya çıktı bu ara) ya da corolla bakın.

Ve kimsenin kullanmadığı araçlar hakkında sırf beygirine vb. bakarak kağıt üstündeki subjektif yorumlarını dikkate almayın, derim.

Ha en kötü gidin 1.6 multijet egea sıfır almaya çalışın, megane'dan iyidir ( megane dizel sıfır bulursanız 900 civarı)

Arabayla şehir içi, uzun yol vs. yapacaksınız en basiti,
Kliması fiu fiu fiu diye ***** saçma sesler çıkaran Araç su bile yaksa alınmaz.

Özetle, ford focus, corolla, Octavia, civic derdim ama basarsanız 10 lt yakan araç.

OnurCiftci26

80+ Bronze
550 600 civarı bütçemiz var 2018 model executive 1.6i Vtec honda almayı düşünüyoruz sizce alınır mı sorunları var mı önerileriniz nedir
Yeni kasa Seat Leon tercih ederim ben. 2 tane modelini bırakacağım aşağıya örnek ilandır.

1.5 TSI 130 HP Manuel FR paket, bu fiyata çıkabilirsen al derim araç cam tavan ve DSG hariç full paket.

1.0 TSI 110 HP Manuel Style paket, biraz daha boş paket ancak boşu bile yeterli özelliklere sahip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,946
Üyeler
171,674
Son üye
FatihMehmet33
Top Bottom