GirayHan
80+ Platinum
uzun yol yapacağım dersen çekilmez. Şöyle motorun bi dinamik yapısına baktığında çözersin olayı zaten kullanmana da gerek yokHocam
koltukta titreşim var ise sıkıntı benim köy içinde kullandığım motorda bile koltuğunda titreme yok, elcik ve nispeten ayak pedlerindeki titreşim nispeten kabul edilebilir ama uzun yolculuklarda o da çekilmiyor
Allah nasip ederse kw z500 se düşünüyorum tasarım olarak şahsen çok beğendim siz ne düşünüyorsunuz mt ye güzel bir seçenek bence (a2 sınıfı için)
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam antalyadan arkadaşım aldı hararet yapıcak bir motor değil sebebi gücünü 350 cc motora kıyasla çok düşürmüşler yamaha ve ya honda gibi ver yansın köküne kadar kullan diyebilceğiniz bir motor değil fakat ölüde değil torku ve gidişini ben çok beğendim, ve zaten böyle bir motora heves ettiyseniz top sepedle işiniz olucağını sanmıyorum, sesini gerçekten çok beğendim, parça konusunda sıkıntı olmadığına emin olursam z500 den himalayana her an geçiş yapabilirim
z serisi konusunda z500 kullanmadım açık söyleyim fakat benim makinayı bakım yaptırdığım bayide sıfırını gördüm. jilet gibiydi işçilikte parasına göre muazzamdı.
z900 sahibi olarak kawasaki'yi her kulvarda her alanda öneririm. 2006 yılında kawa'da naked bir model olan er-5 ile tanıştım sıfır km satın aldım daha sonra lanet gelsin yamahalar suzukiler aldım sattım da kawasaki başka bir aşk. bundan önce gsx s1000 vardı 3-4 ay kullandım sattım. hiç biri kawasaki'nin yerini tutmuyor. ben o japon vibe'ını alamıyorum diğer japonların naked modellerinde. naked'ın saf ruhunu çok bozdular eğdiler büktüler yumuşattılar tasarımları. hele 09'un kasası devamlı değişti en son iron man'e döndü rezalet bir kafa tasarımı yaptılar. Bir model çıkarıyorsan genetiği ile çok oynamıcaksın ben bunu bilir bunu söylerim. Ayrıca;
Sek erkek motoru istiyorsan yollarda farkım olsun diyorsan kullandığın makinaya değer veriyorsan tecrübende varsa elektronik donanım aşırı önemli değil kawa gelenekçiliği dersen alabilirsin. yedek parça sorunu da yok fixlendi o konu bilgin olsun. z motor her türlü parçayı getiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi açıp bi daha baktım da söylediklerimin altına tekrar imzamı atarım
Jilet.