Hocam bunu biz değil sen daha iyi bilirsin kendi bünyen sonuçta biz senin limitini yaşam tarzını vs bilemediğimiz için bu sorunun cevabını sadece sen verebilirsinher sabah 6da uyanıp hazırlanıp İstanbul’daki x Honda bayiisine gidip akşam 7e kadar haftada 6gün çalışmak sizce ne kadar zordur yapabilir miyim yaş 18
40.000maaş+sigorta yol yemek prim
Aslında sormak istediğim o değildi kendimi ifade edemedim satış danışmanlığı yapmış birisi herhangi yerde ne gibi zorlukla karşılaştı deneyim aktarırsa memnun kalırdım sadecdHocam bunu biz değil sen daha iyi bilirsin kendi bünyen sonuçta biz senin limitini yaşam tarzını vs bilemediğimiz için bu sorunun cevabını sadece sen verebilirsin
He o şekil onu bu işi yapmış tecrübeli kişilere bırakıyorum ben hocam ama eğer çok istediğin bir meslekse her türlü yaparsınAslında sormak istediğim o değildi kendimi ifade edemedim satış danışmanlığı yapmış birisi herhangi yerde ne gibi zorlukla karşılaştı deneyim aktarırsa memnun kalırdım sadecd
Referansla işe başlayacağım için işi bırakmanın yükü daha ağır olur hocam18 yaşında 40 + maaş işe başlamak kimsinin hayali kral. devam etmek zorunda değilsin gir bi dene sonra çık. ben zamanında asgarinin bile altında çalıştım zorunluluktan...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ki motor bayi hobim yani daha azına bile okeyima slgmags
Evet haklısınız benimde aklımda var oBence dene tecrübe edersin ilerde cv ne de iyi yer olur.
40 bine gayet iyi vasıfsız bir kişiye göre kaçırmaher sabah 6da uyanıp hazırlanıp İstanbul’daki x Honda bayiisine gidip akşam 7e kadar haftada 6gün çalışmak sizce ne kadar zordur yapabilir miyim yaş 18
40.000maaş+sigorta yol yemek prim
tabii ki öyle ama kimse hayrına çalışmak zorunda değil. Ona göre iş sunuyolarsa ona göre beklentileri olucak onlarında köle arıyorlarsa zaten bulurlar bir şekil senden istemezler.Referansla işe başlayacağım için işi bırakmanın yükü daha ağır olur hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet haklısınız benimde aklımda var o
evet zaten günlük yaşamım ev işyaşın gençken bence dene işe başladığında çalışma saatlerine bakılırsa hayatın ev-iş arasında gidip gelecek gibi biraz tecrübe edindikten sonra iyi yerlere kendini atarsın
daha evvel çalıştım ama yeni 18 olduğum için cv boş40 bine gayet iyi vasıfsız bir kişiye göre kaçırma
satış danışmanı olarak giremezsem servisten girebilirim ama serviste zor geliyor..tabii ki öyle ama kimse hayrına çalışmak zorunda değil. Ona göre iş sunuyolarsa ona göre beklentileri olucak onlarında köle arıyorlarsa zaten bulurlar bir şekil senden istemezler.
Genelde böylr dükkanlarda yedi yirmidört iş olmaz zaten motor bayisi evet iş olur ama ne kadar yoğun olabilir. Aylarca a101de kasa başında sabah 7 akşam 12 çalışmışlıpım var. Kıyas için söylemiyorum bi an bile oturamıyosunuz orda ondan diyorum. Bu iş mantıken genel olarak sakin ve rahat tempo yapılacak iş. Tamirci vs olarak deseniz neysede danışmanın işi o kdr yoğun değildir