isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
paylaşırız Supra motorluhmm. tofaşta paylaşşana?
aynen öyle malesef o zamanlar 50 60 bin gezen araba 200 300 bin istiyorlar yok böyle bir şeyKuzu ne zaman motor kırcak bekliyorum.
Artık işin bilmem nesini çıkardılar, 2. el piyasasını mahvettiler, etrafı boş apaçilerle doldurdular.
pekipaylaşırız Supra motorlu![]()
aynen öyle malesef o zamanlar 50 60 bin gezen araba 200 300 bin istiyorlar yok böyle bir şey
evet öyle. okan çekiç baya takip ediyorum ünalda ses sistem varex200 300 bine kaldımı ? en son 500 falan diyorlardı.
Tüm piyasa mahvoldu, trafik cezaları iyice yükseldi, dahada arabacı tayfanın üstüne bindiler. şu ünalcı tayfayı sevmem, ama delikanlı ve adam olan bi okan çekiç tayfasıdır, ünal turanı gerçekte görmüş biri olarak, pek sıcak bakmıyorum.
Bu aracı hiç sevmiyorum. Varex takınca bir şey zannediliyor ama hiç de bir numarası yok 220 KM/H- 250 KM/H basınca hız yapmış sayılmıyor![]()
s2000 uçuyor bea .dS2000 normalde rahatlıklar 280-290 yapar, fakat Honda S2000 in amacı pist sürüşü, ama ülkemizde yerin dibine kadar basıp ince yanaklı lastik jant ve varex takıp yanlama amacıyla kullanılıyor.
Yurt dışında özellikle de japonyada ki S2000 lere bakarsan o zaman olması gerekini görürsün.