Neler Yeni

🔥İndirim Honor 200 8/256 + Honor Choice Band 16.999 TL 🔥🔥🔥🔥

GirayHan

80+ Platinum
İyi fiyat ama tartışmasız en iyi seçenek değil.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi fiyat ama tartışmasız en iyi seçenek değil.
Bu fiyat bandında tek rakibi Samsung A55. Onuda Telephoto kamerası olmasından ve GPU tarafında %50 fark atmasından dolayı yeniyor. Hafif olmasından ve ince çerçevelere sahip olmasından dolayıda daha Premium gözüken bir cihaza sahip olmuş oluyorsunuz. Ayrıca bileklik hediyesi var.

Son düzenleme:

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Cihan Bozkır
Karar veremiyorum. 30 bine kadar en fiyat performans telefonu arıyorum, kamera kalitesi önemli değil. Ne kadar akıcı olsa hafızası ne kadar büyük olsa o kadar iyi.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,346
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karar veremiyorum. 30 bine kadar en fiyat performans telefonu arıyorum, kamera kalitesi önemli değil. Ne kadar akıcı olsa hafızası ne kadar büyük olsa o kadar iyi.
O bütçede Samsung S24 alınabilir ama ayrı konu açmanız daha iyi olur.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Umut Şener
poco x6 pro performans olarak bunu pert eder ama kamera için bu tercih edilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Dinçel
Bu fiyat bandında tek rakibi Samsung A55. Onuda Telephoto kamerası olmasından ve GPU tarafında %50 fark atmasından dolayı yeniyor. Hafif olmasından ve ince çerçevelere sahip olmasından dolayıda daha Premium gözüken bir cihaza sahip olmuş oluyorsunuz. Ayrıca bileklik hediyesi var.
Samsung diye övmeyi bırakın, a55 poco x6 pro'nun yanında hiçbir şey. Kamera ve daha fazla şarj süresi sunuyordur. Poco'da en iyi ayarlarda oynayamayacağın oyun yok,performans kaliteli.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,455
İsim
kadir
En az 2-3 yıl kullanırım derseniz bu fiyata alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Can Gezer
Honor 90 kullanıcısıyım, cihazdan genel çerçevede memnunum. Satmak, eskiyi yenile kampanyalarından yararlanmak gibi bir düşünceniz yoksa alın. Satarken alıcı bulmanız, eskiyi yenile kampanyalarında cihazı değerinde değerlendirmeniz çok zor. Onun dışında yazılımı gayet iyi. Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,897
Üyeler
164,743
Son üye
Jesamet
Top Bottom