Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim HONOR 200 Pro 12 GB 512 GB + Honor Choice Band Akıllı Saat 28249TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berkay Ocakcı
Düşünen varsa bir aylık sıfır gibi cihazı haricen alınmış kaliteli silikon kılıf ve 3 adet ekran koruyucu ile birlikte 24000'e bırakıyorum. Kendi silikon kılıfı, 100w şarj aleti, tüm kutu içeriği eksiksiz şekilde, cihazın etiketleri jelatini üstünde. Samsung'a geçmem sebebiyle satıyorum. Referans mevcut.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,295
İsim
kilan embappe
İyi cihaz da, S24 FE varken bilemiyorum. 20-40 arası her cihazı direkt S24 FE ile kiyasliyorun şahsen ve hiçbiri net değecek fark bulundurmuyor. Bu bütçede Poco F7 Pro dışı (o da oyun oynanmiyorda mantıklı değil) daha iyi cihaz yok bence.

ghnn

80+ Bronze
yazdıgım gibi magic 5 lite a sürekli ufak updateler geliyor yazılımıda gayet güzel takılma donma görmedim ekran parmak izi cok seri calısıyor okumadıgı olmuyor ben honor markasından cok memnunum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 saniyelik arama ile buldum arasam bulurum android acık kaynak kod %200 custom firmware kernel twrp birileri ugrasıyordur eminim.
hmmm bakalım 7 yıl önce çıkmış cihaz. honor en son android 9 vermiş custom romu da android 10 yapmışlar. bana mantıklı ve uğraşmaya değer gelmedi.

yazdıgım gibi magic 5 lite a sürekli ufak updateler geliyor yazılımıda gayet güzel takılma donma görmedim ekran parmak izi cok seri calısıyor okumadıgı olmuyor ben honor markasından cok memnunum .

10 saniyelik arama ile buldum arasam bulurum android acık kaynak kod %200 custom firmware kernel twrp birileri ugrasıyordur eminim.
ayrıca android açık kaynak olsa dahi telefonun basit fonksiyonlarının (arama wireless kamera gibi) çalışmasını sağlayan driverler genelde kapalı kaynak koduna sahip oluyor.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Cem
hmmm bakalım 7 yıl önce çıkmış cihaz. honor en son android 9 vermiş custom romu da android 10 yapmışlar. bana mantıklı ve uğraşmaya değer gelmedi.

ayrıca android açık kaynak olsa dahi telefonun basit fonksiyonlarının (arama wireless kamera gibi) çalışmasını sağlayan driverler genelde kapalı kaynak koduna sahip oluyor.
sen bilin kafana silah dayamadılar zorlayan yok, işine geldiği gibi anlamıssın yok honor bakmıyom de gec

ghnn

80+ Bronze
sen bilin kafana silah dayamadılar zorlayan yok, işine geldiği gibi anlamıssın yok honor bakmıyom de gec
videoda emui son versiyon kurduysan olmaz diyo
ayrıca bootloader açması paralı kardeş gel ben sana parayla açayım diyo herif puhahahahahaha :ROFLMAO:
adam bana reklam videosu atmış ya la bir de cahil cahil honorda custom romlar var diyo

romda iemi de yok tablet niyetine kullanırsın sen
1744906158488.png

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Cem
videoda emui son versiyon kurduysan olmaz diyo
ayrıca bootloader açması paralı kardeş gel ben sana parayla açayım diyo herif puhahahahahaha :ROFLMAO:
adam bana reklam videosu atmış ya la bir de cahil cahil honorda custom romlar var diyo

romda iemi de yok tablet niyetine kullanırsın sen
Alıntıyı görüntüle
senle ne laf yarıştıracak ne enerjim ne vaktim var ötede oyna

Top Bottom