Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

🔥İndirim HONOR 200 Pro 12 GB 512 GB + Honor Choice Band Akıllı Saat 28249TL

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Cem
oyunlarda fulleyip yüksek fps alacam kaygısı olmayan magic7 lite bakabilir
6600 mah ile lider şuan batarya kısmında yazılım kısmıda cok iyi 4000nit de parlaklık var ve fiyatı ara ara 15k ya düşüyor kulaklık hediyesiyle hbde 8/256 olanı ben gözüme bunu kestirdim bakalım, şuan elimde magic5 lite var imei repair halledemessem alacagım.

ruaF1912

80+ Bronze
F7 Pro sonrası daha da düşer bu telefonun fiyatı, incelemistim zamanında, telefon rakiplerine göre malzeme kalitesi olarak geride, ekran zaten ayrı bir olay, ekran gövde oranı çok iyi ama kavisli ekran, büyük sıkıntı düşürme vb durumlarda aşırı dikkatli olmanız lazım. Ayriyeten bu telefonun kaç yıl güncelleme alacağı hala meçhul, adam akıllı bir bildirim yapılmadı, kimi kaynaklar 4 kimi 3 kimi kaynaklar ise 2 diye Bilgi veriyor. Honor'un orta sınıf seviye telefonlarına yaptığı bu üvey evlat muamelesi hiç doğru gelmiyor.

Shourd

80+ Gold
Fena fiyat değil mükkemmel değil ama iyi

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Dax Saz
Çin malı olan her ürün teknolojik patlamayla çıkar yani ne ararsan içerisinde bulunur bu sayede rakipleriyle varolan piyasada rekabete girişmeye çalışırlar ancak bu ürünlerin her biri manen kalitesizdir çünkü Çin malıdır. Çinliler bir ürünü kaliteli olsun diye üretmez, satmak için üretir. Aynı fiyata Samsung gibi bir dev markanın ürününü alabiliyorsam ve arada neredeyse çok az fark varsa neden Çin malını tercih edeyim? Ne gibi bir artısı var Çinlilerin? 2 ila 3 yıl içerisinde bataryaları ölüyor bunların. Samsung 7 yıl güncelleme desteği sunarken Çinliler ne sunuyor? Hiçbir şey. 10 bin lira daha ucuz olsa o zaman tamam alınır derim. Ama bu fiyattayken çok saçma.
Honor 7 yıl güncelleme desteği sunuyor. Mate 10 proyu 7 yıl kullanan tanıdığım var. Hala taş gibiydi. Çinliler en ucuz malı da üretir en kaliteli malı da... Şu anda bataryada da lider çin. Dünya Çinden batarya alıyor. Samsungun patlayan note 7 telefonları yüzünden bir ara uçağa almıyorlardı o modelleri. İşkembeden salla. Yellen Yellen ipe diz.

golyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kenan yılmaz

Flakel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arif Ulaş ERTUNÇ
oyunlarda fulleyip yüksek fps alacam kaygısı olmayan magic7 lite bakabilir
6600 mah ile lider şuan batarya kısmında yazılım kısmıda cok iyi 4000nit de parlaklık var ve fiyatı ara ara 15k ya düşüyor kulaklık hediyesiyle hbde 8/256 olanı ben gözüme bunu kestirdim bakalım, şuan elimde magic5 lite var imei repair halledemessem alacagım.
Bende bunu düşünüyorum bataryası çok iyi gözüküyor işlemciside snapdragondu galiba

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Cem
Bende bunu düşünüyorum bataryası çok iyi gözüküyor işlemciside snapdragondu galiba
chipset sd 6 gen 1 iş görür ağır oyunlar oynanmıyorsa gayet iyi

GLHF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Erhan
Arkadaşlar çin malı alınmaz lafı 20 yıl önceydi geçin bu boş muhabbetleri, bu tür basma kalıp cümleleri halen kullananlar genelde teknolojiyi ve gittiği yönü yakalayamamış insanlardır. Şuan S23 ultra kullanıyorumgayet de memnunum ama başka bir cihaz alacak olsam net çinlilerin amiral gemilerine yönelirim çünkü muazzam cihazlar.

Telefonları toplama bilgisayar gibi düşünün. Hiç bir firma %100 ü bırakın %30 unu bile kendi üretmiyor belki 50 farklı firmadan ürün tedarik ederek bir araya getiriyorlar.

Chipset: Qualcoom, MediaTek ki bunlar bile asıl üretici değil sadece tasarım yapıyor, asıl üretici TSMC.

Ekran: Samsung, BOE, LG

Kamera: Samsung, Sony

Depolama: Toshiba, samsung

Batarya dökümü: Sunwoda, Desay ve SIMPLO

Daha ince detaylarına girersek tonla şirket çıkıyor karşımıza misal bataryaların iPhone cihazlara entegre edilme sürecini foxconn yürütüyor. Bunlar dışında kullanılan plastik, alüminyum gibi malzemeleri de sayarsak dediğim gibi bir telefon ortaya çıkana kadar belki 50 farklı şirket ürün/hizmet tedariği sağlıyor.

Velhasıl bugün Vestel bile parayı bastığı taktirde aynı ürünleri tedarik edip, benzer üretim süreçlerinden geçirerek amiral gemisi bir cihaz üretebilir çünkü her şeyin ucu paraya bakıyor yeterki parasını verin her firma da üst seviye ürün/hizmet var.

Flakel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arif Ulaş ERTUNÇ
chipset sd 6 gen 1 iş görür ağır oyunlar oynanmıyorsa gayet iyi
GÜncelleme desteği kaç yıl olacak onu bulamadım sadece

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Cem
GÜncelleme desteği kaç yıl olacak onu bulamadım sadece
magic 5 lite kullanıyorum şuan zırt pırt update geliyor , yeni androide ne zaman gelir bilemem ama pro versiyonuna 7 yı verdiler buna 5 olsun hadi custom firmware ile sınır yok zaten özelliklerini begendiysen kulaklık hediyesi varken al gitsin

ghnn

80+ Bronze
magic 5 lite kullanıyorum şuan zırt pırt update geliyor , yeni androide ne zaman gelir bilemem ama pro versiyonuna 7 yı verdiler buna 5 olsun hadi custom firmware ile sınır yok zaten özelliklerini begendiysen kulaklık hediyesi varken al gitsin
honorda custom firmware ilk deda duyuyorum. custom firmware olmayan tek marka diye biliyorum

Flakel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arif Ulaş ERTUNÇ
Forumlarda 2 yıl diye okudum desteğini hatta 1

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Cem
Forumlarda 2 yıl diye okudum desteğini hatta 1
yazdıgım gibi magic 5 lite a sürekli ufak updateler geliyor yazılımıda gayet güzel takılma donma görmedim ekran parmak izi cok seri calısıyor okumadıgı olmuyor ben honor markasından cok memnunum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

honorda custom firmware ilk deda duyuyorum. custom firmware olmayan tek marka diye biliyorum
10 saniyelik arama ile buldum arasam bulurum android acık kaynak kod %200 custom firmware kernel twrp birileri ugrasıyordur eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,922
Üyeler
172,575
Son üye
balevso