🔥İndirim 500₺-Honor Choice Band Black Akıllı Saat

bende bağlamadım hocam tüm özellikleri acıysanız kalp oksijen stres ölcümü vs hızlı düşer ışık sızması sanırım kronik hocam yogun güneş altında tekrar bakabilirsiniz benim yoruma benzer şekilde 2 arkadaş daha aynı yorumu yapmışlar 1 2 yerde daha gördüm kronik bir problem sanırım bu ürüne özgü umarım sizde yoktur.
ışık sızması değilde üretim hatası diyelim.. az önce fark ettim sağ tarafta mavimsi bir alan oluşuyor..
konusu açılmışken saydığınız özellikleri nasıl kapatacağım ? ayrıca sabahtan beri %97de kaldı şarj ? bir tuhaflık var ama :)

ışık sızması değilde üretim hatası diyelim.. az önce fark ettim sağ tarafta mavimsi bir alan oluşuyor..
konusu açılmışken saydığınız özellikleri nasıl kapatacağım ? ayrıca sabahtan beri %97de kaldı şarj ? bir tuhaflık var ama :)
Uygulaması vardır. Saatin ayarlar kismj da vardır. Geneli yüzde 90 a kadar uzun gider. Sonra hızlı düşer. Birkaç şarjda yüzde 30 altına düşmeden şarj edin pil kalibre olsun

benim sipariş de dün geldi.. ışık sızması vs fark edemedim. hatta senin yorumu okuyunca güneşe tuttum. sadece dün geldiğinde şarjı çok çabuk bitiyordu ona moralim bozuldu.. sabaha kadar şarjda bıraktım... sabah 7'den şuana kadar (11:00) %97.. ort. 3 gün idare ederse yeterli benim için..
telefona bağlamıyorum onun etkisi olabilir mi ?
hocam uygulamaya bağlayıp güncellemesini yaptırdın mı?

Benimkidede sol tarafında çıkıyor mavi ışık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar üründe karanlıkta veya ortalama bir ışıkta sorun yok ama çok aydınlık güneşli ortamlarda ekranı kapalıyken özellikle kenarlardan hafif mavi ışık sızması var gibi benzer bir durum yaşayan var mı
Benimkinde var

Dun geldi kullaniyorum her ozelligini denedim kullandim 1000 tl bandinda herseyiyle mukemmel ki biz 350-500 arasina aldik sadece kordonu kisa geldi oda biraz uzun olsa cok iyiymis

Dun geldi kullaniyorum her ozelligini denedim kullandim 1000 tl bandinda herseyiyle mukemmel ki biz 350-500 arasina aldik sadece kordonu kisa geldi oda biraz uzun olsa cok iyiymis
aynen kısa bayağı hatta kadın saati mi diye bi düşünmedim değil

Geri