- Reaksiyon skoru
- 5,715
Güzel kampanya. Listedeki modeller bileklik hediyesi ile güzel fiyatta. Telefon arayan varsa değerlendirsin.
Son düzenleme:
hocam bu telefonu almak mantıklı mı?Çok iyi kampanya. Listedeki modeller bilkelik hediyesi ile güzel fiyatta. Telefon arayan varsa değerlendirsin.
Evet düz Honor 200 20 bin TL bütçe için en iyi cihaz.hocam bu telefonu almak mantıklı mı?
Telefona ihtiyacım var almayı düşünüyorum da. Piyasada çok fazla telefon var. Ve pek de bilgim yok telefonlarla ilgili.Evet düz Honor 200 20 bin TL bütçe için en iyi cihaz.
ben de aynı şekil. s22 var poco x6 pro var.Honor 200 256GB ile poco x6 pro arasında kaldım. Kaliteli kamera lazım değil, 5 saat üstünde ekran süresi oldukça batarya da önemli değil. Tek önemli olan günlük kullanımda akıcı olması, ne kadar akıcı o kadar iyi. Çok tartışılmış ama önerisi olan var mı?
S22'nin sıfırı satılıyor mu? Bulsam o daha iyi bir alternatif olabilir sanki.ben de aynı şekil. s22 var poco x6 pro var.
Ekran Honor 200.Honor 200 256GB ile poco x6 pro arasında kaldım. Kaliteli kamera lazım değil, 5 saat üstünde ekran süresi oldukça batarya da önemli değil. Tek önemli olan günlük kullanımda akıcı olması, ne kadar akıcı o kadar iyi. Çok tartışılmış ama önerisi olan var mı?
2 yil android destegi her telefonda var en dandik cinli markada bile var bu dediginiz 2 ozellikte samsung cihazlarda var 4k 30fps ve 4 yil guncellemeTelefona ihtiyacım var almayı düşünüyorum da. Piyasada çok fazla telefon var. Ve pek de bilgim yok telefonlarla ilgili.
Bence bu cihazın - yönlerinden biri 2 yıl android desteği alması, 4k 30fps video fln
cihaz guzelde arayuzunu hic sevmiyorum honorun ozellikleri kisitli gibi bide kavisli ekran koruyucu bulmak zor ve paha olurGüzel kampanya. Listedeki modeller bilkelik hediyesi ile güzel fiyatta. Telefon arayan varsa değerlendirsin.
Bu forumdakiler almasa bile diğer insanlarda bu cihazı tercih ettiği için bir şey değişmez. Honor 90 150 bin satmıştı Honor 200 onuda geçecek gibi.Almayın daha da düşsün fiyatı