🔥İndirim HONOR 400 12 GB RAMLİ MODELİ 256 GB 22998 TL

8-256 gb model zamlanmış. 18.500 den 20.500'e. 4.500 tl verip sadece 4 gb ram kazanmaya değmez dicektim ama şuan mantıklı gibi. Bu arada süper telefon günlük kullanım için düşünen varsa.

8-256 gb model zamlanmış. 18.500 den 20.500'e. 4.500 tl verip sadece 4 gb ram kazanmaya değmez dicektim ama şuan mantıklı gibi. Bu arada süper telefon günlük kullanım için düşünen varsa.
Telefon gerçekten iyimiş 13-14 bandına düştüğünde 8 liğinden bende aldım bir tane akıcılık güzel f/p ama bu fiyatlara bilemiyorum yakın zamanda yine düşerse alanlar yine pişman olabilir belki.

Telefon gerçekten iyimiş 13-14 bandına düştüğünde 8 liğinden bende aldım bir tane akıcılık güzel f/p ama bu fiyatlara bilemiyorum yakın zamanda yine düşerse alanlar yine pişman olabilir belki.
O fiyata alanları kıskanıyorum ben 17.5'a almıştım ilk çıktığında. Görseydim o indirimi bir tane daha alırdım anneme veya kardeşime...

12 GB RAM iyi hoşta, işlemcisi iyi olmayan telefonun RAM ini 12 yapsan nolcak, bu telefonda 12 GB versiyonu gereksiz bence. 8 GB bu fiyattaki telefon için gayet iyi, 12 yapacaz diye fiyatta artıyor mecbur. Telefonun 8 GB versiyonu var gayet güzel bu arada, bir amiral gemisi gibi uzun yıllar gitmez belki ama 3-4 yıl götürse yeter

Prosu 30 bine düşer buna bu para verilmez

Geri