Honor 400 Hala Alınır mı?

Benim aradığım tam olarak şu, telefon 3,4 yıl sonra arayüzünde yavaşlık olmasın istiyorum mesela şuan redmi note 12 pro kullanıyorum gerçekten bıkmış durumdayım saçma sapan yerlerden reklamlar çıkıyor instagrama giriyorum 1dk açılmasını bekliyorum ve bazen çekmeme sorunuda yaşıyorum. Muhtemelen oynayacağım en ağır oyun pubg olur onuda yüksek ihtimalle oynamam bile. Uzun ömürlü bir telefon arasamda güncelleme konusuna çok takılmıyorum aslında ayrıca güncelleme desteğide 3 yılmış sanırım. 2028e kadar güncelleme desteği alacaksa hadi 1 yılda güncelleme almadan kullansam 2029a kadar ben bu telefonu çoktan değiştirmiş olurum. Bunların yanında kamerası ve bataryasıda daha iyi olduğu söyleniyor bu durumda bence honor 400 daha iyi bir seçenek

fiyatları aynı olursa honor tercih edin diyorsunuz yani değil mi
İncelik, ekran gövde oranı, pil vs. honor daha iyi. İşlemci ve kamera tarafında başa baş iki cihazda. Yazılımda ve güncelleme tarafında samsung daha iyi. Birde samsung metal kasa kullanıyor, ama takoz gibi kalın cihaz ve ekran çerçeveleri de büyük. Honor o konuda çok zarif.

Geri