Yardım Honor 400 pro vs S25fe ?

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
340
Bütçe
33000
Selamlar arkadaşlar, arkadaşım ile telefon alacağız bizim için kamera çok önemli akıcılık önemli ve şarjın bir günü çıkarması önemli bu telefonlardan hangisi benim için f/p olur
Şu anda iphone 13 kullanıyorum arkadaşım da 14 PM kullanıyor ikimiz de alıcaz hangi telefonu önerirsiniz ?

Selamlar arkadaşlar, arkadaşım ile telefon alacağız bizim için kamera çok önemli akıcılık önemli ve şarjın bir günü çıkarması önemli bu telefonlardan hangisi benim için f/p olur
Şu anda iphone 13 kullanıyorum arkadaşım da 14 PM kullanıyor ikimiz de alıcaz hangi telefonu önerirsiniz ?
S25 FE

14pm kullanan arkadaşının bence bu telefonlara geçmesi çok mantıklı değil bataryası düşükse pil değiştirip 2 sene daha gidebilir bence 13de bir sene daha kullanılır ama geçiş yapmak isteniyorsa ben Honor derdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yucexzzers Honorun ios çakması arayüzüne katlanabilirsen al.
Tüm markalar öyle Samsung'un kendi ayarlarında Apple çentiği açma ayarı var kullanan bir kişi gördüm şu zamana kadar

daha dün 14 pm ten s25 ultraya gectım. s35 fe honor 400 falan sızı sanmıyorum hıc tatmın etmez . xiaomi 15t pro dan asagı ınmeyın bence

iPhone 13 den sonra geçeceğin iki telefonda sizi tatmin etmez ki, bir de arkadaşın 14 PM kullanıyor. Bir de kamera odaklı bir geçiş sağlamak istiyorsunuz, minimum s25 plus ile başlayıp, honor magic 7 pro gibi cihazları seçmeniz upgrade olur, diğer türlü konuda ki iki cihazda tamamen sizin kullanım senaryonuzda para israfı olur

Honorun kamerası çok daha iyi diyorlar bazıları ? Ön kamera da önemli benim için arka da video nerdeyse hepsinden daha önemli

Hocam IPhone arayüzünü seviyorum ama bununki kötü mü
Arayüzün tasarımını kastetmiştim ama honorda metanın facebook, instagram gibi uygulamalarında garip sorunlar var.
Google'a Honor instagram sorunu yazarsan birsürü konu görürsün.

iPhone 13 den sonra geçeceğin iki telefonda sizi tatmin etmez ki, bir de arkadaşın 14 PM kullanıyor. Bir de kamera odaklı bir geçiş sağlamak istiyorsunuz, minimum s25 plus ile başlayıp, honor magic 7 pro gibi cihazları seçmeniz upgrade olur, diğer türlü konuda ki iki cihazda tamamen sizin kullanım senaryonuzda para israfı olur
Hocam benim 13üm kasıyor artık günde 3 kere şarj ediyorum hadi bataryayı değiştirsem donma olayları fazla 128gb beterin de beteri fazla video fotoğraf arşivim var icloud alsam bilemiyorum 60hz beni çok kanser ediyor 120in akıcılığını biliyorum ve hz takıntım var pcde filan 240hz oynuyorum telefonda 60hz gözüme giriyor batıyor

Arayüzün tasarımını kastetmiştim ama honorda metanın facebook, instagram gibi uygulamalarında garip sorunlar var.
Google'a Honor instagram sorunu yazarsan birsürü konu görürsün.
hocam sorunlu cihazsa hiç bulaşmam ya bide o kanser etmesin

bellek kitligi basliyor. 12/512 400 pro 33kya daha mantikli olur.
Yani iphone 13 rami küçük ama işlevi büyük sanırım. Zaten çok oyun oynamıyorum max mobile legends oynarım 2-3 günde yarım saat filan

Adamın bütçesi 30k. 55k'lık telefonlardan bahsediyorsun.

Ön kamerada s25fe daha iyi honorun arka kamerasının bana göre kontrast oranı fazla objeler aşırı koyu renkli çıkıyor kırmızılar aşırı koyu kırmızı vs insanlar bu sebeple güzel diyordur. Güncelleme desteği honor 3 sene verirken samsung 7 sene verir. Honor bana göre işlemci olarak önde kamera olarak abartı bir fark yok premium hissiyat olarakta S25FE önde honor malzeme kalitesi kötü arka kapak plastik vb. İphone 13'ten S25FE geçersen farkı hissedersin veya S24 + bakabilirsin.

Geri