Honor 400 vs galaxy s25fe

Yanlis demiş sadece boy farkı var ahdhshhdhehdhdhdhd
ben de başladım ekranları arasında çok fark var biri ısınabilir diğeri daha soğuk çalışır vs
abi de mağazada teşhirlere bakıp internetten alcakmış fiyatlarına bakıyodu sejnkgjsefgse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para çokomel eğrisine göre S25 FE daha önde. Honor 400 Pro saçma fiyatlarda olmasa söylerdim ama 32'den 40'a çıktı namussuz.
honora nolmuş öyle ya 3 yıl garantisinden 1 yılı bitmedi mi onun?
honorda magic 7 pro çok mantıklı bence eğer ekosistem falan istenmiyorsa ya da magic 8 pro(ucuzlarsa)

Hadi mağazadaki satış personeli kazık üründen komisyon kazanıyor. Forumdaki fanboylar fiyatına göre mantıksız ürünleri önererek ne kazanıyor, merak ediyorum.
1000021175.webp

Son düzenleme:
ben de başladım ekranları arasında çok fark var biri ısınabilir diğeri daha soğuk çalışır vs
abi de mağazada teşhirlere bakıp internetten alcakmış fiyatlarına bakıyodu sejnkgjsefgse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

honora nolmuş öyle ya 3 yıl garantisinden 1 yılı bitmedi mi onun?
honorda magic 7 pro çok mantıklı bence eğer ekosistem falan istenmiyorsa ya da magic 8 pro(ucuzlarsa)
magic 6 dan sonra magic 7 pek beğenilmedi hocam. 8 hakkında hiçbir fikrim yok. düz Honor 200 kullanıyorum ben memnunum.20nin altında bir fiyata almıştım.

şuan şaşırdım birazda üzüldüm çok telefon kullanan biri değilim günlük birileriyle konuşup kapatırım instaya bakarım okadar kamerasıda bana yeterli geldi gidip iade etmemi gerektircek bir durum varmı sizce çünkü mağaza fiyatıyla konuşursam s25fe 35bin tl bu 27 üstüne adaptör falanda var kararsız kaldım

şuan şaşırdım birazda üzüldüm çok telefon kullanan biri değilim günlük birileriyle konuşup kapatırım instaya bakarım okadar kamerasıda bana yeterli geldi gidip iade etmemi gerektircek bir durum varmı sizce çünkü mağaza fiyatıyla konuşursam s25fe 35bin tl bu 27 üstüne adaptör falanda var kararsız kaldım
var tabi 27k edecek bi telefon değil o
internette amazon com tr satıcılı 31kya s25 fe var mağazadan almamalısın bence
honor 400ün normal ederi 20-21k bence 18kya satıldığı zaman herkese öneriyorduk 24kya alınmaz

arkadaşlar vatana gittim bugün telefon almak için s25fe 34999 honor 400 27499 tlydi s25fe alıcaktım ama rami 8 işlemcisi honor 400üse kıyasla daha kötü kamera olarak eşit gibilerdi honor 400daha iyiydi hatta son karar honor 400alıp geldim sizce doğru bir kararmıydı aklımda kaldı sormak istedim
Honor 400 kullanıcısı olarak söylüyorum s25 fe ile aynı segment cihaz değiller. Honor 400 'ün rakibi a56'dır. S25fe pil dışında her türlü önde bir cihaz. Açmadıysanız iade edebilirsiniz size kalmış. Mağaza çalışanlarına güvenilmez. Keşke almadan önce foruma danışsaydınız yardımcı olurduk. İnternette daha ucuz oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,605
Üyeler
190,064
Son üye
hrrEMRE
Geri