Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
İki renk var. Çok anlamam ama indirim var gibi duruyor.
Honor 70'de var.Google yok içinde resmi olarak, şahsen tercih etmezdim.
Huawei ile karıştırdım hocamHonor 70'de var.
Olur öyle şeylerHuawei ile karıştırdım hocam
Alınır ama S20 Fe veya Realme GT 2 çok daha mantıklı. Tasarım dışında bir avantajı yok bu cihazın.
Performans artışı sadece oyunda etki etmiyor. Performansın ilk etki ettiği şey kullanım ömrü. GT 2 de bulunan 888 en stabilleri arasındadır. Küçük cihazlara koyulan 888’ler gibi değil. Ha tabi ısınıyor vs ama 888'in ölüsü 778G Plus'dan iyi. Realme'nin arayüzü boş ama en tepkisel ve stabil Android arayüzü. Tasarım tamamen kişisel olay.Ben yine de Honor 70 tercih ederdim çünkü hem ön hem de arka tasarımı çok şık olduğu gibi Realme GT2'nin sağlayacağı performans artışı benim kullanımımda bir artı teşkil etmiyor. Gerçi oyun oynayacak kişiler için bile Snapdragon 888 çok yanlış bir tercih olur, sınıfının en çok ısınan işlemcisi. Bir de seçenekler düşünülünce Realme UI benim için kötü görünen, en kullanışsız arayüz olabilir. GT2 Pro modeli olsaydı o zaman ciddi manada arada kalabilirdim 1440x3216 LTPO2 AMOLED yüzünden.
aga sen neden herkese s20fe öneriyon belirli bi sebebi var mıAlınır ama S20 Fe veya Realme GT 2 çok daha mantıklı. Tasarım dışında bir avantajı yok bu cihazın.
Kamerası ve UI çok iyi. Sağlam telefon.aga sen neden herkese s20fe öneriyon belirli bi sebebi var mı
Realme UI çok boş harbi ama benim hoşuma gitti CUSTOM ROM dan geçtiğim için. Ayrıca oyunlar 60 fps ama işlemci 888 :/ Lolde falan bir şekilde 120 fps yaptığında ise cihaz 40 dereceye geldiğinde 55 fps sabitliyor soğuyunca devam ediyor. Sebebini anlamadım. Throttle yaptığı sırada cihaz ılık bu arada.Performans artışı sadece oyunda etki etmiyor. Performansın ilk etki ettiği şey kullanım ömrü. GT 2 de bulunan 888 en stabilleri arasındadır. Küçük cihazlara koyulan 888’ler gibi değil. Ha tabi ısınıyor vs ama 888'in ölüsü 778G Plus'dan iyi. Realme'nin arayüzü boş ama en tepkisel ve stabil Android arayüzü. Tasarım tamamen kişisel olay.