Neler Yeni

🔥İndirim HONOR 70 128 GB 5G 10999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Kamerası ve UI çok iyi. Sağlam telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Realme UI çok boş harbi ama benim hoşuma gitti CUSTOM ROM dan geçtiğim için. Ayrıca oyunlar 60 fps ama işlemci 888 :/ Lolde falan bir şekilde 120 fps yaptığında ise cihaz 40 dereceye geldiğinde 55 fps sabitliyor soğuyunca devam ediyor. Sebebini anlamadım. Throttle yaptığı sırada cihaz ılık bu arada.
s21fe 256gb düşünüyom o nası

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,289
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
s21fe 256gb düşünüyom o nası
Kamera 2. önceliğin ise GT2 daha iyi. GT2 nin kamerası S20FE ye göre kötü ama kötü bir kamera değil. Kamera dışında her konuda S20FE den daha iyi. Bir REALME UI işte boş biraz ama sade sevenler için çok daha + bir özellik.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Kamera 2. önceliğin ise GT2 daha iyi. GT2 nin kamerası S20FE ye göre kötü ama kötü bir kamera değil. Kamera dışında her konuda S20FE den daha iyi. Bir REALME UI işte boş biraz ama sade sevenler için çok daha + bir özellik.
mesela samsungun bildirim gelince amoled ekranlarında çentik kameranın etrafı renkleniyo vb ya realmede öyle özellikler var mı

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
Mono hoparlör büyük eksik. Böyle bir cihaza olmamış.

şahin doğan

80+ Platinum
aga sen neden herkese s20fe öneriyon belirli bi sebebi var mı
Em dolu dolu arayüzler arasında en düzgün çalışanıdır. O fiyatta kamerada tabii ki rakibi var ama hepsinden iyi. Realme GT 2 dışında daha performanslı bir rakibi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela samsungun bildirim gelince amoled ekranlarında çentik kameranın etrafı renkleniyo vb ya realmede öyle özellikler var mı
Bu özelliği seven var mı cidden? Samsung’da bildirim gelince üstten 2 kelime sığacak kadar bir bildirim düşüyordu o kadar. Ekran açılmıyordu. Bunun ayarıda yoktu ben kullandığım zamanlar. Yani bildirim gelince ekran açılmıyordu. Şu an var mı bilmiyorum ama beni çıldırtıyordu.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Evren avcı
bu tarz kamera tasarımlarını sevmiyorum. genel tasarımına bakarsak ama güzel. onun dışında alınabilir telefonlar açısından yine de tercihim s20 fe olurdu. realme konusunda en hızlı arayüzlerden birisine sahip. zaten benim için dopdolu bir arayüze gerek sade ve hızlı olması ideal o yüzden realme en sevdiğim markalardan biridir.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
s20 fe mi bumu

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Bir curve ekran kullanıcısı olarak kesinlik curve ekran önermiyorum.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Neden hocam? Sıkıntı ya da şikayetiniz nedir?

Hocam öncelikle ekran koruması konusunda düz ekranlar kadar rahat değilsin. Bikdiğim kadarıyla koruyucu cam yok curve ekranlar için. Jelatin tarzi olanlar var ancak kılıf kullanınca köşelerden kalkma vs yapıyor. Benim için sorun değil korumasız kullanırım dersen tabii ki sen bilirsin (ben de öyle kullanıyorum ve ekran çiziklerle dolu).

İkinci olarak oyunlarda ve normal kullanımda sorun yaratıyor. Elin yanlışlıkla köşedeki ekrana değince vs iptal olabiliyorsun 😂.

Koruyucu kap olmadan kullanmak neredeyse imkansız. Vızır vızır kayıyor telefon (hele ki benimki gibi arka kapak komple camsa)

Bunlar benim 3 yıllık tecrübelerim. Şu an kasa olarak iphonelar gibi köşeli tasarımı olan android telefonlara bakıyorum. Deli gibi zam gelmeseydi poco f serisi vardı aklımda ama geç kaldım bayaa.

Top Bottom