İşlemcisi A34'den daha güçlü. Ayrıca kamera olarak dünyalar kadar fark var. A34 giriş seviyesi bir cihaz. Markaya bakıp ezbercilik yapmak gereksiz.kanka A54 gereksiz işlemcisi berbat
Dostum işlemcisi exynosun en kotulerindenİşlemcisi A34'den daha güçlü. Ayrıca kamera olarak dünyalar kadar fark var. A34 giriş seviyesi bir cihaz. Markaya bakıp ezbercilik yapmak gereksiz.
Bu bilgileri kimlerden alıyorsunuz siz? Kullananlara sordunuz mu hiç gidip A54 işlemcisinde sorun yaşamışlar mı diye?Dostum işlemcisi exynosun en kotulerinden
bakabilirsin testlere dimensty 1080 o kadarda kotu bir işlemci değil hem A54 yerine gt2 alınabilir, dostum kısaca hangisini onerirsinBu bilgileri kimlerden alıyorsunuz siz? Kullananlara sordunuz mu hiç gidip A54 işlemcisinde sorun yaşamışlar mı diye?
SoC sıkıntısı var cunku 800 serisindeBaşlığı sonradan değiştirdin. Bu cihazlar arasında en iyi kamera GT2 modelinde var. Onun da yongasına bir ton laf ediyorlar, bu mantıkla yürürsen hiçbir şey alamazsın.
Eee ne alacaksın o zaman?SoC sıkıntısı var cunku 800 serisinde
Onun da yongası güncel değil, diğerlerine göre daha zayıf Ayrıca OIS yok büyük eksi. Her söylenilene bu kadar takılma. GT2 bende de var yonga sorunu falan yok. A54 kullananlar da gayet memnun.buyuk ihtimalle honor alabilirim ama bilmiyorum sence? Oyunlarda ne aliyim
Anladım gt2 dusuneceğim o zamanOnun da yongası güncel değil, diğerlerine göre daha zayıf Ayrıca OIS yok büyük eksi. Her söylenilene bu kadar takılma. GT2 bende de var yonga sorunu falan yok. A54 kullananlar da gayet memnun