sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 648
O zaman 600 TL'ye düşmüş olarak yazın hocam ben 600e alıcam kupon kullanınca iptal yiyor çünkü umarım saatte de bir sorun çıkmazvalla bende var şuan bende iotal yemistim 2 kez 400 tl ye aldim o iptal yememisti ama bugun saati inceledim saat bozuk çikti .d ekran panelinde sorun var @DA-Tech bizim patladi urun ya jsjxjxjck
Irkçı bunlar demiştim dinlemediniz ki morukvalla bende var şuan bende iotal yemistim 2 kez 400 tl ye aldim o iptal yememisti ama bugun saati inceledim saat bozuk çikti .d ekran panelinde sorun var @DA-Tech bizim patladi urun ya jsjxjxjck
ejdjfjgkfkk hocam harbi bozuk cikti iadede gecti kaldik oyleIrkçı bunlar demiştim dinlemediniz ki moruk![]()
sepette150 de iptal yemedi denedi arkadas aktifO zaman 600 TL'ye düşmüş olarak yazın hocam ben 600e alıcam kupon kullanınca iptal yiyor çünkü umarım saatte de bir sorun çıkmaz
"harbi bozuk cikti iadede gecti kaldik oyle" Sakalımda var ama dinlemediniz ne diyim saogkpoasgpogsapoksgaejdjfjgkfkk hocam harbi bozuk cikti iadede gecti kaldik oyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sepette150 de iptal yemedi denedi arkadas aktif
djdjfkckckckck reis biliyo isi"harbi bozuk cikti iadede gecti kaldik oyle" Sakalımda var ama dinlemediniz ne diyim saogkpoasgpogsapoksga
güzel fiyat mi
nw kadar götürür hocmadjdjfkckckckck reis biliyo isi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
guzel guzel
sepette100 deneSEPETTE150 KODU bitmiş yada geçersiz yeni hesapta kullanamıyorum malesef.
Eklediğin kupon sepetindeki ürünler ile geçerli değil diyor malesef.sepette100 dene
bir daha bakayimEklediğin kupon sepetindeki ürünler ile geçerli değil diyor malesef.