İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,727
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor.Sizce xiaomi 14 mü honor magıc6 pro mu?
xiaomi 14 45k gibi alınıyor ama hediyeleri yok.
Honor.Sizce xiaomi 14 mü honor magıc6 pro mu?
xiaomi 14 45k gibi alınıyor ama hediyeleri yok.
hocam o zaman S24 plus daha iyi olmaz mı, yanına watch da alırsın. Samsung seviyorsan 24 plus ın fiyatı çok iyi bence.Halen s7 edge kullanıyorum. Sanırım uzun süre kullanacağım bir cihaza ihtiyacım var.
Ah bu samsung yok mu? işlemci konusunda bize dirsek göstermese direk alır geçerdim de exynos için o kadar para verilir mi bilemedim.hocam o zaman S24 plus daha iyi olmaz mı, yanına watch da alırsın. Samsung seviyorsan 24 plus ın fiyatı çok iyi bence.
Exynos 2400 geçmiştekilerin aksine başarılı hocam fiyatında bence rakibi yok zaten. Rdna3 de güncelleme ile gelişecektir 7 yıl güncelleme sözü var büyük gelişme.Ah bu samsung yok mu? işlemci konusunda bize dirsek göstermese direk alır geçerdim de exynos için o kadar para verilir mi bilemedim.
Alacam ama kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. ABD tarafına 8G 3 işlemci ile ürün giderken bu tarafa neden exynos.Exynos 2400 geçmiştekilerin aksine başarılı hocam fiyatında bence rakibi yok zaten. Rdna3 de güncelleme ile gelişecektir 7 yıl güncelleme sözü var büyük gelişme.
evet ama samsung bize de fiyat indirimi yapıyor o da var %103 verginin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. 900 eurdan hesaplarsak 55 60 bin lira olması lazım iphone 15 plus gibi.Alacam ama kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. ABD tarafına 8G 3 işlemci ile ürün giderken bu tarafa neden exynos.
Dediğin, eğer fiyat indirimli olsun diye Türkiye ye exynos gönderiyor ise. Almanya ve batıya da biz ile aynı işlemci ile gidiyor. ABD kanada ve asya da bazı yerler dışında heryere exynos gönderiyor. Ayıp ediyorlar. Madem işlemcisine güveniyor hertarafa iki işlemci ile göndersin varsa fiyat farkını koysun. İsteyen istediği işlemciliyi alsın. Suçlu vergiler değil sadece yani.evet ama samsung bize de fiyat indirimi yapıyor o da var %103 verginin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. 900 eurdan hesaplarsak 55 60 bin lira olması lazım iphone 15 plus gibi.