❌İndirim Bitti! Honor Magic 7 Pro 47.999₺

Hocam 12 bin yeni ekran ona ayiricak bütçem olmadigi için böyle kullaniyorum ve zaten maks 2 sene daha kullanirim muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer mayisa kadar alsaymişim 1 yil ekran koruma sigortasi ile veriyodu honor ama o kampanyadan sonra aldim

Evet hocam garantisi kvk

Mayısa kadar alınan cihazlarda nasıl koruma sigortası var hocam? Kontrol edebileceğimiz bir yer var mı? Ben ikinci el aldım ama 3 ayda alınmış hepsiburada üzerinden. Kontrol edebilir miyim?

3 aydır falan kullanıyorum iphonedan sonra ilk kez bir android telefon, iphonenın eksikliiğini hissetirmedi.

Bende iPhone'dan geçtim. iOS'a çok benziyor. Çoğu özelleştirmeleri aynı kısıtlı iOS gibi. Ama androide geçtiğim için daha çok özelleştirme beklerdim.

bende temudan alıp tutturamadım 1 aydır koruyucusuz kullanıyorum çizik yok. 2 kere düşmüştü

Bende kendime güvenmediğim için 8 tane aldım. 3'ünü çöp ettim, bir tane takabildim. 3 tane de yedekte kaldı artık. :D Her ay değiştiririz artık. :D

Teknosa mağazasında elime almıştım, elime bu kadar güzel oturan bir telefon görmedim. Acayip ergonomik bir telefon. Elde tutuşu çok iyiydi.

Ek olarak buna katılmayacağım hocam ya. Tutarken sürekli parmaklarım arka kameraya geliyor haliyle iz yapıyor. Ben pek sevemedim bunu.

Mayısa kadar alınan cihazlarda nasıl koruma sigortası var hocam? Kontrol edebileceğimiz bir yer var mı? Ben ikinci el aldım ama 3 ayda alınmış hepsiburada üzerinden. Kontrol edebilir miyim?

Bende iPhone'dan geçtim. iOS'a çok benziyor. Çoğu özelleştirmeleri aynı kısıtlı iOS gibi. Ama androide geçtiğim için daha çok özelleştirme beklerdim.

Bende kendime güvenmediğim için 8 tane aldım. 3'ünü çöp ettim, bir tane takabildim. 3 tane de yedekte kaldı artık. :D Her ay değiştiririz artık. :D

Ek olarak buna katılmayacağım hocam ya. Tutarken sürekli parmaklarım arka kameraya geliyor haliyle iz yapıyor. Ben pek sevemedim bunu.
Hocam hepsiburadadan aldim fotograflar arasinda vardi bahsettigim yazi bir bakin isterseniz tam bilgim yok

Hiç sorma hocam temudan aldim trden aldim 5. Koruyucudayim halen kenardan atiyo yokmu iyi bir şey parasi önemli değil artik

Hocam bence taş gibi bir ekrani yok ben düşürdüm koruyucu yokken maalesef ekran çok fazla çizildi hemde baya çizildi cok yuksekdende düsmemisti
Fabrikasyon koruyucuyu söktüyseniz geçmiş olsun. Fabrikasyon olanda havasız ortamda o koruyucuyu taktıkları için kılıfsız sürekli cebe at çıkar yapılsa da, sağa sola vursan da çıkmıyordu ya da baloncuk kaçsa bile elinle hemen geri atabiliyordun. Kenarları kavisli olduğu için fabrikasyon seviyede yapabilmen mümkün değil maalesef. Bazı telefoncular telefonun arkasına kadar giden full cover protection ekran koruyucu kesiyorlar onlar belki işini görebilir.

Fabrikasyon koruyucuyu söktüyseniz geçmiş olsun. Fabrikasyon olanda havasız ortamda o koruyucuyu taktıkları için kılıfsız sürekli cebe at çıkar yapılsa da, sağa sola vursan da çıkmıyordu ya da baloncuk kaçsa bile elinle hemen geri atabiliyordun. Kenarları kavisli olduğu için fabrikasyon seviyede yapabilmen mümkün değil maalesef. Bazı telefoncular telefonun arkasına kadar giden full cover protection ekran koruyucu kesiyorlar onlar belki işini görebilir.
Hocam o koruyucu hiç güven vermemişti koruma anlaminda ve bayada inceydi o yuzden sökmüstüm. Aslinda sökmeseydim daha iyiydi.

Fabrikasyon gibi takan cam olmayan ekran koruyucular var 2 kere yaptırdım 250ser TL gitti. Ama kavisli taraflarını bile koruyordu. Ayrıca fabrikasyon olarak gelen koruyucu çok kötüydü çok toz ve tüy tutuyordu.

Evet hocam burada yazıyormuş. Sayenizde öğrendim valla teşekkür ederim.

Teşekkürler 1 yıl ekran koruma paketimiz varmış öğrendik 😁

Fabrikasyon gibi takan cam olmayan ekran koruyucular var 2 kere yaptırdım 250ser TL gitti. Ama kavisli taraflarını bile koruyordu. Ayrıca fabrikasyon olarak gelen koruyucu çok kötüydü çok toz ve tüy tutuyordu.

Sök jelatinleri sök. 😂

OLED degil iste , Amoled. yazar arkadas hata yapmamis ki

Samsung Amoled , OLED kadar iyi degil bence
AMOLED (Active-Matrix OLED):

Aslında OLED’in bir türüdür.

“Active-Matrix” kısmı, piksellerin TFT (ince film transistör) matrisiyle ayrı ayrı kontrol edilmesini ifade eder.

Bu sayede daha hızlı tepki süresi, daha yüksek çözünürlük ve daha az enerji tüketimi sağlanır.

Çok güzel telefon da maaş almadıkça bu bütçede telefon almam 100k maaş almayan biri için lükse kaçar BENCE

Hangi ilde yaptırdın hocam o kadar profesyonel makinesi olan var mı?

Hangi ilde yaptırdın hocam o kadar profesyonel makinesi olan var mı?
bir cihaz var tüm modellerin kalıplarını içeriyor o otomatik kesim yapıp telefoncu sadece uyguluyor. Burada suriyelilerde bile varsa oradada vardır.

bir cihaz var tüm modellerin kalıplarını içeriyor o otomatik kesim yapıp telefoncu sadece uyguluyor. Burada suriyelilerde bile varsa oradada vardır.
O makineleri biliyorum hocam bir süre sonra onlarınki de atıyor senin yanlışın var bence atmaması mümkün değil. Honor'un fabrikadan gelen koruyucu kılıfı havasız ortamda basıldığı için bu kadar sağlam tutuyor dışarıdaki hiçbir koruyucu onun yerini tutmaz.

Geri