Hocam 12 bin yeni ekran ona ayiricak bütçem olmadigi için böyle kullaniyorum ve zaten maks 2 sene daha kullanirim muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer mayisa kadar alsaymişim 1 yil ekran koruma sigortasi ile veriyodu honor ama o kampanyadan sonra aldim
Evet hocam garantisi kvk
Mayısa kadar alınan cihazlarda nasıl koruma sigortası var hocam? Kontrol edebileceğimiz bir yer var mı? Ben ikinci el aldım ama 3 ayda alınmış hepsiburada üzerinden. Kontrol edebilir miyim?
3 aydır falan kullanıyorum iphonedan sonra ilk kez bir android telefon, iphonenın eksikliiğini hissetirmedi.
Bende iPhone'dan geçtim. iOS'a çok benziyor. Çoğu özelleştirmeleri aynı kısıtlı iOS gibi. Ama androide geçtiğim için daha çok özelleştirme beklerdim.
bende temudan alıp tutturamadım 1 aydır koruyucusuz kullanıyorum çizik yok. 2 kere düşmüştü
Bende kendime güvenmediğim için 8 tane aldım. 3'ünü çöp ettim, bir tane takabildim. 3 tane de yedekte kaldı artık.

Teknosa mağazasında elime almıştım, elime bu kadar güzel oturan bir telefon görmedim. Acayip ergonomik bir telefon. Elde tutuşu çok iyiydi.
Ek olarak buna katılmayacağım hocam ya. Tutarken sürekli parmaklarım arka kameraya geliyor haliyle iz yapıyor. Ben pek sevemedim bunu.