🔥İndirim Honor Magic 7 Pro 50.349 TL

Kimseyle tartışma istemiyorum ama amiral gemisi hiç bir marka/model bir cihazın yani bir marka düşünün, ürettiği en üst düzey telefonu var ve bunun kamerası, video çekimi kötü olacak, buna çocuklar bile inanmaz ki zaten internet elinizin altında açıp videolu testlere mi bakarsınız, yazılı incelemelere mi bakarsınız bilmem ama bir yığın karşılaştırma şansınız var. Sonuç olarak kötü olması mümkün değil ki vasat olsun.
Vasatın kelime anlamı ortalama demek

Iphone 16 pro max den geçtim 10 gündür kullanıyorum fp olarak çok memnun kaldım gayet iyi telefon

Buyrun gerçek dünya testine bir göz atın sonra telefonu kötüleyin :)

Bu telefonun kamerasını vs aşırı övüyorlar. Ben de bu telefonun çekmiş olduğu test video'larına ve fotoğraflarına baktım tatmin oldum. Ben iPhone kullanıcısıyım ama ablam için düşünüyorum. Batarya performansı nasıl? Yazılım olarak da sorun yaşadın mı hiç hocam?
kamera bir kere şahane ben hem ön hem arkadan özellikle memnunum. Belki ön kamera biraz daha iyileştirilebilir yazılımla vs bazen güzel çekiyor bazen biraz kötü çıkıyor ,asla vasat yada kötü değil yine güzel fakat ben çok kullanmadığım için ön kamerayı zaten çok anlamıyorum.
ben s24den geçtim batarya anlamında çok farkettti hiç şarj derdi kalmadı bu telefonda şarja bakmıyorum bile gün içinde heleki güç tasarrufu açılınca doğru dürüst azalmıyor bile batarya konusunda 10/10. Yazılımsal olarak ben bir sorun yaşamadım. Eğer bilinen bir sorunu var isede bilgim yok.
Forumlar da cihazın ekranı için ekran koruyucu tutmuyor diyorlar, doğruluk payı nedir hocam.
Evet maalesef tutmuyor. Telefon fabrikada yapılmış koruyucu ile geliyor fakat hiç koruyacak bir yanı varmış gibi durmuyodu o yüzden sökmüştüm temudan koruyucu aldım kendim yaptım fakat yanlardan hava kabarcıkları oluşuyor kavisden dolayı, ben çok umursamıyorum sadece kavisin orda var çünkü ama kendi üstünde gelen koruyucuyu çıkarmamak lazımmış eğer alırsanız dokunmayın kalsın öyle

Hocam güncel olarak s23 ultra kullanıyorum telefonu değiştirmek istiyorum s25 ultra alınır mi yoksa Ekim 15 gibi honor magic 8 pro çıkacak o beklenir mi
Beklenir tabii ki de.

Geri