❌İndirim Bitti! 🔥 Honor Pad 10 8/256 GB + Klavyeli Kılıf 11507₺ 🔥

İndirim yapmak istese her yerde yapardı, Bu firma GPN ya da Honor Türkiye mağazalarıyla neredeyse her siteden satış yapıyor. Gerçek olduğunu düşünsem çekerdim hemen 1 tane ama mantıklı gelmedi.
en fazla iade olur kanka paranı gasp edecek değiller ya

Bence çok güzel fiyat. Klavyeli kılıflı olması da iyi. Çakma kılıflar çok kötü oluyor. Google Play desteğinin olması da avantaj. İhtiyacım olsaydı kaçırmazdım.

en fazla iade olur kanka paranı gasp edecek değiller ya
Alsam taksitli alırım, o da iade olursa taksit taksit iade olur aylarca iade beklerim.

Ha şansımı deneyim diyen varsa da asıl buna baksın bence. Asıl bu ucuz.

Alsam taksitli alırım, o da iade olursa taksit taksit iade olur aylarca iade beklerim.

Ha şansımı deneyim diyen varsa da asıl buna baksın bence. Asıl bu ucuz.
bankayı arayıp taksiti iptal edebiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

markanın kendi sitesinde komisyon olmamasına rağmen çok daha pahalı , bir kuşkulandırıyor site

bankayı arayıp taksiti iptal edebiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

markanın kendi sitesinde komisyon olmamasına rağmen çok daha pahalı , bir kuşkulandırıyor site
O yüzden fiyat hatasıdır yazdım zaten. Ama yine de bir umut hata da olsa gönderirler mi alsam mı diye düşünüyorum.

O yüzden fiyat hatasıdır yazdım zaten. Ama yine de bir umut hata da olsa gönderirler mi alsam mı diye düşünüyorum.
knk honor pad 10 5k ucun magic pad 2de ucuz magic pad 2 üst seviye tablet zaten benim param olsa denerdim babaparatoru bir zorlayam

Geri