fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,166
PttAVM soru işareti. Ama satıcı güvenilir
Honor pad 9 falan da baya ucuz. Satıcı Honor Türkiye zaten ama büyük ihtimalle fiyat hatası bunlar iptal ederler.
PttAvm soru işareti. Ama satıcı güvenilir![]()
Fiyat hatası olduğunu sanmıyorum. Dümdüz indirim bence.Honor pad 9 falan da baya ucuz. Satıcı Honor Türkiye zaten ama büyük ihtimalle fiyat hatası bunlar iptal ederler.
İndirim yapmak istese her yerde yapardı, Bu firma GPN ya da Honor Türkiye mağazalarıyla neredeyse her siteden satış yapıyor. Gerçek olduğunu düşünsem çekerdim hemen 1 tane ama mantıklı gelmedi.Fiyat hatası olduğunu sanmıyorum. Dümdüz indirim bence.
en fazla iade olur kanka paranı gasp edecek değiller yaİndirim yapmak istese her yerde yapardı, Bu firma GPN ya da Honor Türkiye mağazalarıyla neredeyse her siteden satış yapıyor. Gerçek olduğunu düşünsem çekerdim hemen 1 tane ama mantıklı gelmedi.
Alsam taksitli alırım, o da iade olursa taksit taksit iade olur aylarca iade beklerim.en fazla iade olur kanka paranı gasp edecek değiller ya
bankayı arayıp taksiti iptal edebiliyorsunuzAlsam taksitli alırım, o da iade olursa taksit taksit iade olur aylarca iade beklerim.
Ha şansımı deneyim diyen varsa da asıl buna baksın bence. Asıl bu ucuz.
fiyatlar dışarı mağazalara göre çok ucuz
PttAVM soru işareti. Ama satıcı güvenilir![]()
O yüzden fiyat hatasıdır yazdım zaten. Ama yine de bir umut hata da olsa gönderirler mi alsam mı diye düşünüyorum.bankayı arayıp taksiti iptal edebiliyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
markanın kendi sitesinde komisyon olmamasına rağmen çok daha pahalı , bir kuşkulandırıyor site
knk honor pad 10 5k ucun magic pad 2de ucuz magic pad 2 üst seviye tablet zaten benim param olsa denerdim babaparatoru bir zorlayamO yüzden fiyat hatasıdır yazdım zaten. Ama yine de bir umut hata da olsa gönderirler mi alsam mı diye düşünüyorum.